Acasă Locale Stiri Satu Mare Beniamin Kira le-a vorbit elevilor de la Colegiul Național Ioan Slavici despre...

Beniamin Kira le-a vorbit elevilor de la Colegiul Național Ioan Slavici despre reușita în afaceri

Marți, 25 martie, în cadrul proiectului ”De vorbă cu un om de afaceri’‘, derulat de Colegiul Național Ioan Slavici, omul de afaceri, Beniamin Kira le-a vorbit elevilor clasei a X B de la profilul mate-info, despre reușitele în afaceri, tainele începerii și întreținerii ei.

Această acțiune a fost organizată de elevii clasei a X B: Țiplea Diana,  Morar Roxana, Catricicău Romina, Donca Emanuel și Silaghi Cristian, coordonați de profesoara Marița Lăcrămioara. Ei au avut ideea de-al invita în mijlocul lor pe Beniamin Kira, pentru că el deține unele dintre cele mai mari și profitabile firme de transporturi din județul Satu Mare, cum ar fi: ORIZONT și BENY TRANS.

În dialogul cu elevii, Beniamin a subliniat că dacă vrei cu adevărat să reușești într-o afacere, trebuie multă muncă și dorință: „eu făceam afaceri încă din anii de școală, cumpăram diverse dulciuri de la magazinul din sat, le duceam la școala și le vindeam la colegi, mai scump. Când m-am apucat de afaceri serioase, lucram și câte 16 ore pe zi pentru a putea să câștig o sumă decentă. Dorința mea de a evolua și de a mă prefecționa m-a ajutat să ajung să am printre cele mai puternice firme din județ.” A declarat, Beniamin Kira.

Întâlnirea a fost una interactivă, elevii i-au putut adresa întrebări, Beniamin, răspunzându-le și aducând argumente convingătoare.

În final, el a adăugat că ar fi bucuros ca peste cinci – zece ani să se întâlnească cu unul dintre elevii prezenți în sală iar, acesta să îi mulțumească pentru sfaturi, spunând că acestea l-au ajutat să își deschidă o afacere de succes.beni (1) beni (2) beni (3)

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente