29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăsusPeste 210.000 de lei pentru desfășurarea alegerilor europarlamentare

Peste 210.000 de lei pentru desfășurarea alegerilor europarlamentare

Miercuri, 26 martie, prefectul Eugeniu Avram a convocat Comisia Tehnică, pentru buna desfășurare a alegerilor europarlamentare.  În cadrul întâlnirii, prefectul s-a asigurat că fiecare membru al acestei comisii își cunoaște atribuțiile, atât pentru alegerile europarlamentare cât și pentru alegerile parțiale parlamentare la nivelul județului Satu Mare pentru colegiului 2.

”Vreau să vă informez despre ceea ce am făcut noi, respectiv programul calendaristic pe care trebuie să îl respecte instituțiile. Fiecare instituție să fie pregătită atât din punct de vedere logistic cât și administrativ  și să cunoască prevederile legislative din domeniu”, a declarat prefectul Eugeniu Avram.

Săptămâna ce urmează, vor mai avea loc întâlniri periodice cu membrii Comisiei Tehnice în care se vor discuta punctual problemele întâmpinate în  alegerile precedente.

În ziua alegerilor, vor fi instalate pe raza județului Satu Mare 333 de secții de votare, pentru alegerile europarlamentare, iar pentru alegerile parlamentare din colegiul 2 se vor amenaja peste 60 de secții de votare. Bugetul pentru desfășurarea alegerilor este de 210.000 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente