Acasă Locale Stiri Satu Mare Bia și Biuța au fost ridicați de polițiști

Bia și Biuța au fost ridicați de polițiști

Polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare au descins în această dimineață (24 aprilie), în jurul orei 06.00 pe strada Zefirului nr. 8, la locuința cunoscutului samsar de cai, Ionel Rostaș și al fiului acestuia, Ionel Rostaș jr., cunoscuți opiniei publice sătmărene mai ales sub numele de Bia și Biuță. Cei doi sunt suspectați de șantaj și cămătărie.
Timp de de 4 ore polițiștii au percheziționat camere casei lui Bia, anexele clădirii dar și mașinile samsarului. În urma perchezițiilor Bia și Biuță au fost încătușați și duși pentru audieri la Poliție. Totodată, anchetatorii au luat cu ei trei cutii cu probe, trei săbii și un pistol.
Cei doi suspecți, tatăl și fiul, au avut de-a lungul anilor o serie de probleme cu legea. Bia este cunoscut ca fiind un controversat samsar de cai. Biuța a provocat în 2009 un accident mortal pe strada Careiului, cerându-i ulterior prietenei sale să spună că ea a condus mașina.

bia tiganu (2) bia tiganu (3)

4 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente