luni, iunie 24, 2024
AcasăsusBiblioteca Județeană organizează o serie de activități prilejuite de Ziua Județului...

Biblioteca Județeană organizează o serie de activități prilejuite de Ziua Județului Satu Mare

Biblioteca Județeană, instituție publică de cultură din subordinea Consiliului Județean Satu Mare, organizează în perioada 21-22 iunie, o serie de activități cuprinse în programul evenimentelor prilejuite de cea de-a doua ediție a Zilei Județului Satu Mare.

În zilele de sâmbătă, 21 iunie, și duminică, 22 iunie, în intervalul orar 0900-1100, toți copiii sunt invitați să deseneze pe asfalt. Locația destinată acestei activități este pe Strada 1 Decembrie 1918, între Catedrala Romano-catolică și parc. Copiii participanți la acestă activitate vor realiza desene cu tema „Județul Satu Mare, locul unde trăiesc”. O altă activitate creativă și foarte apreciată de copiii de toate vârstele, Atelierul de Origami, se va derula la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 1300-1500.

Sătmărenii interesați de Biblioteca Județeană vor putea poposi la standul destinat instituțiilor subordonate Consiliului Județean, care va fi amplasat în zona Muzeului de artă, pentru a cunoaște mai în detaliu activitatea instituției, printr-un dialog deschis cu bibliotecarii și prin intermediul materialelor de promovare editate cu această ocazie.

„Activitățile organizate de Consiliul Județean și instituțiile subordonate în cadrul Zilei Județului Satu Mare reprezintă și pentru Biblioteca Județeană un bun prilej de promovare a serviciilor și colecțiilor. Prin intermediul activităților pe care le organizăm,   dorim să transmitem întregii comunități județene mesajul că biblioteca publică este o instituție activă și o poartă deschisă spre cunoaștere.”, a declarat Lacrima Istrăuan, directorul interimar al Bibliotecii Județene Satu Mare.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente