sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

Ieri, 19 iunie a.c., ora 08.10, pe strada  Drumul Carei, din municipiului Satu Mare , un bărbat de 58 ani, din municipiul Satu Mare , conducând autoturismul marca Daewoo Matiz , nu a acordat prioritate de trecere, accidentând grav o femeie de 68 ani din municipiul Satu Mare , pensionara , care era angajata ,în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

Tot ieri, în jurul orelor ora 19.20, la intersecția străzilor Viilor cu strada Ion Agârbiceanu, din municipiului Carei, D. Jesica , de 19 ani, din municipiul Carei, conducând  autoturismul marca VW Golf , a accidentat usor  un bărbat de 36 de ani din localitate, care în calitate de biciclist  nu a respectat semnificația indicatorului ,, Cedează Trecerea,,.

Ambii conducători auto a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  177  sancțiuni contravenționale în valoare  de  20.985  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat   45  sancțiuni contravenționale în valoare totală  de  12.700   lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente