Acasă Locale Stiri Satu Mare Biblioteca Județeană Satu Mare organizează un nou curs de formare

Biblioteca Județeană Satu Mare organizează un nou curs de formare

biblioteca-judeteana-satu-mare-2-680x365

Biblioteca Județeană Satu Mare, instituție publică subordonată Consiliului Județean Satu Mare, și Centrul de Formare Biblionet, în parteneriat cu Fundația „Progress”, organizează în perioada 25-26 martie 2015, un curs de formare în metodologia povestirilor digitale.
Acest curs face parte dintr-o serie de activități cuprinse în Proiectul „Silver Stories” („Povestiri de argint”), finanțat de Uniunea Europeană prin Programul „Leonardo da Vinci”.
„Silver Stories” (2013-2015) este un parteneriat ce cuprinde universități și organizații neguvernamentale din șase țări, condus de către Universitatea Brighton din Marea Britanie, care vizează cercetarea, educația, formarea de profesioniști în metodologia povestirilor digitale și implicarea părților interesate pentru a forma formatori din rândul persoanelor care lucrează cu grupuri vulnerabile din comunitate.
Sunt invitate să se înscrie nouă organizații neguvernamentale (universități, asociații și ONG-uri) care lucrează cu grupuri vulnerabile din comunitate și persoane de vârsta a treia și a patra.
Fundația „Progress” va asigura formatorilor și celor nouă cursanți masa de prânz în cele două zile de curs.
Persoanele interesate să participe la cursul de formare în metodologia povestirilor digitale, sunt rugate să contacteze formatorul Raluca Istrate, la telefon 0261-711199, interior 121.
Biblioteca Județeană Satu Mare, reprezentată de d-na director interimar Lacrima Istrăuan și Fundația „Progress”, reprezentată de d-na director executiv Camelia Crișan, așteaptă cu interes participarea persoanelor interesate la acest eveniment.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente