Acasă Sport Local Bodea: "În prima repriză am făcut un joc slab, fotbaliștii nu au respectat...

Bodea: „În prima repriză am făcut un joc slab, fotbaliștii nu au respectat deloc sarcinile pe care le-am stabilit dinainte”

Olimpia Satu Mare a început noul campionat cu stângul, după ce a pierdut la limită, în deplasarea de la Caransebeș, unicul gol al meciului fiind marcat în minutul 14 de Alexandru Manea.

„Am întâlnit azi o echipă agresivă, dornică de afirmare, ne așteptăm la un joc foarte greu, am avertizat jucătorii că simpla prezență pe teren nu ne câștigă un meci. Felicit echipa gazdă pentru dăruirea de care a dat dovadă în teren. Noi, din păcate, în prima repriză am făcut un joc slab, fotbaliștii nu au respectat deloc sarcinile pe care le-am stabilit dinainte. Știam jocul echipei gazdă și dorința lor de a-și adjudeca prima victorie din Liga a II-a. În partea secundă am jucat ceva mai bine, dar fără prea mare concentrare pe faza de atac și, dacă nu fructifici ocaziile pe care le ai într-un meci în deplasare, e foarte greu”, a declarat după meci și Cosmin Bodea, antrenorul Olimpiei Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente