Acasă Sport Local Două transferuri  în 48 de ore pentru Steaua

Două transferuri  în 48 de ore pentru Steaua

Fundașul Paul Papp este primul jucător transferat la Steaua după ce campioana a intrat în grupele UEFA Europa League.Apărătorul împrumutat pentru acest sezon de la Chievo Verona a spus că, la gruparea care în sezonul trecut de Serie A a terminat pe locul al 16-lea, antrenorul Eugenio Corini i-a spus clar că nu are șanse să fie titular, având mai mulți jucători favoriți pe postul său.

„Am ales Steaua pentru că e cea mai titrată echipă din România și joacă în cupele europene.”, spune Paul Papp (24 de ani), care consideră că gruparea roș-albastră este chiar mai valoroasă decât Chievo.

În returul campionatului trecut, fundașul a fost împrumutat tot în România, la Astra. A fost rezervă în finala Cupei României, pe care giurgiuvenii au câștigat-o la penalty-uri tocmai în fața Stelei

„Am ales Steaua pentru că e cea mai titrată echipă din România și joacă în cupele europene. Se știe că Steaua e o echipă mare, care transferă jucători în străinătate. Știu că este o opțiune de cumpărare, dar nu știu când poate fi activată. Încă nu am apucat să vorbesc cu domnul Gâlcă.”, a declarat Paul Papp, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.

„Părerea mea e că Steaua e mai valoroasă decât Chievo. Cei de la Verona se bazează mai mult pe tineri, iar antrenorul avea jucătorii pe care îi cunoștea, jucase împreună cu cei de pe linia de fund. Mi-a spus clar că nu sunt o soluție de titularizare. Eu vreau să joc, vreau să mă bat pentru un loc de titular la o echipă din UEL, care e mai valoroasă.”, a adăugat fundașul central.

 

Steaua a realizat duminică încă un transfer și a reușit să-l readucă în Ghencea pe Alex Bourceanu, căpitanul plecat în ianuarie la Trabzonspor. Refăcut după o accidentare, Bourceanu poate juca în prima etapă a grupelor Europa League. El a fost împrumutat de clubul turc la Steaua pentru un an de zile.

Informația a fost publicată de Gazeta Sporturilor și confirmată de surse din cadrul clubului. Jucătorul e încă în Turcia și va veni în țară la mijlocul săptămânii viitoare. Aproximativ 70% din salariul său va fi suportat de Trabzonspor, restul urmând să fie achitat de Steaua.

Ana Maria Prodan declara în urmă cu trei săptămâni că Trabzonspor are nevoie de Bourceanu și nu se pune problema revenirii la Steaua.

La Tranzonspor, Bourceanu a jucat 12 meciuri în campionat și alte două în Europa League. În această vară a ratat pregătirea din cauza unei accidentări.

Clubul turc a confirmat pe site-ul oficial mutarea.

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente