vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportNationalBudescu lăudat de“Rege”

Budescu lăudat de“Rege”

Gheorghe Hagi (53 de ani) a fost mulțumit, până la urmă de rezultatul final, de prestația elevilor săi, mai ales din primele 45 de minute, una pe care a caracterizat-o ca fiind fantastică, dar a ținut să remarce, în mod deosebit, și un jucător de la roș-albaștri, este vorba despre Constantin Budescu (29 de ani).

”Regele” a vorbit în termeni laudativi despre fotbalistul vicecampioanei, unul pe care ar fi putut să-l aibă în propria ogradă, pe care acum îl regretă, dar pe care speră să-l poată antrena pe viitor la o altă echipă.

”Alibec? Nu e treaba mea. Nu! Mie mi-a dat gol Budescu iar… E prea bun, e bun rău, e jucător foarte bun! Probabil, într-o zi o să-l antrenez și eu. N-am avut eu ocazia asta, dar cu mine, cred, juca și mai bine.
Dacă venea atunci de la Astra, dacă-l luam în momentul ăla…. Mi-a scăpat, așa,… A fost un moment când puteam să-l iau, dar n-am fost inspirat și acum îmi pare rău. Dar, el e bine și acum așa cum este”, a spus Hagi, la conferința de presă, despre fotbalistul care a mai marcat o ”bijuterie” de gol, direct din lovitură liberă și a stabilit scorul final.

 

Budescu a recunoscut că echipa sa a jucat sub așteptări în prima parte, a dezvăluit ce le-a transmis Dică la pauză, dar a și spus că, totul, FCSB putea pleca cu toate punctele de la Ovidiu.

„În aceste condiții, suntem mulțumiți de rezultat. Am avut o primă repriză foarte slabă. E bine că ne-am revenit în a doua și am reușit să egalăm. Nu știu unde am greșit în prima repriză, e greu să vorbesc acum, probabil vom analiza de mâine încolo. Ne-au surprins, dar e bine că ne-am revenit în repriza a doua. Puteam să și câștigăm, dar per total este un rezultat echitabil”, a spus Budescu, la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente