Acasă Sport Local O fostă adversară a Olimpiei se retrage din campionat după alegerile de...

O fostă adversară a Olimpiei se retrage din campionat după alegerile de la FRF

Realegerea lui Răzvan Burleanu la șefia FRF duce la gesturi extreme. Fostă adversară a Olimpiei, Damila Măciuca, locul 3 în Seria Vest a ligii a patra, a anunțat că se retrage din competiție, iar echipa se va desființa.

AJF Vâlcea, la care e afiliată Damila Măciuca, a votat cu Răzvan Burleanu la alegerile pentru șefia FRF. Asta nu înseamnă că cei din conducerea echipei din Valea Ciocanului și-au asumat rezultatul. Dimpotrivă, președintele echipei a anunțat că vrea să tragă un semnal de alarmă și a luat o măsură extremă.

„Alegerea lui Burleanu la șefia FRF pentru al doilea mandat reprezintă soclul eternității unui sistem corupt, fără viitor în FRF.

Întrucât venirea lui Lupescu la conducerea FRF, o persoană cu o educație extraordinară, un caracter frumos, care ar fi putut schimba în bine destinul fotbalului românesc, nu s-a întâmplat, toți membrii FC Damila Măciuca au decis astăzi, 20 aprilie 2018, suspendarea oricărei activităti sportive din cadrul Ligii 4, ca semn de respect și solidaritate față de valorile adevărate ale fotbalului românesc, care au avut curajul să încerce schimbarea atât de necesară.

Micii noastre comunități din comuna Măciuca, județul Vâlcea îi va lipsi bucuria sportului, dar apreciem că societatea românească are nevoie de o atitudine activă pentru orice faptă care afectează viitorul nostru. Dragi suporteri FC Damila Măciuca, vă mulțumim pentru toată susținerea voastră și vă asigurăm că vom găsi noi forme de exprimare si prin alte ramuri ale sportului decât fotbal!”, a declarat președintele Damile Măciuca, Lucian Munteanu, potrivit liga2.ro.

De notat că, înainte de alegeri, Ion Crăciunescu a anunțat că pleacă din țară dacă iese Burleanu. Ulterior, fostul mare arbitru și-a nuanțat declarațiile. În schimb, Gigi Becali, patronul FCSB, și-a anunțat retragerea, temându-se de repercusiuni. În fapt, latifundiarul oricum nu ocupa vreun post în organigrama echipei, el conducând din umbră vicecampioana.

Retragerea echipei din campionat este cu atât mai surprinzătoare cu cât Damila era în lupta pentru promovare, fiind în cărți pentru a obține un loc de baraj

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente