Acasă Sport Local O fostă adversară a Olimpiei se retrage din campionat după alegerile de...

O fostă adversară a Olimpiei se retrage din campionat după alegerile de la FRF

Realegerea lui Răzvan Burleanu la șefia FRF duce la gesturi extreme. Fostă adversară a Olimpiei, Damila Măciuca, locul 3 în Seria Vest a ligii a patra, a anunțat că se retrage din competiție, iar echipa se va desființa.

AJF Vâlcea, la care e afiliată Damila Măciuca, a votat cu Răzvan Burleanu la alegerile pentru șefia FRF. Asta nu înseamnă că cei din conducerea echipei din Valea Ciocanului și-au asumat rezultatul. Dimpotrivă, președintele echipei a anunțat că vrea să tragă un semnal de alarmă și a luat o măsură extremă.

„Alegerea lui Burleanu la șefia FRF pentru al doilea mandat reprezintă soclul eternității unui sistem corupt, fără viitor în FRF.

Întrucât venirea lui Lupescu la conducerea FRF, o persoană cu o educație extraordinară, un caracter frumos, care ar fi putut schimba în bine destinul fotbalului românesc, nu s-a întâmplat, toți membrii FC Damila Măciuca au decis astăzi, 20 aprilie 2018, suspendarea oricărei activităti sportive din cadrul Ligii 4, ca semn de respect și solidaritate față de valorile adevărate ale fotbalului românesc, care au avut curajul să încerce schimbarea atât de necesară.

Micii noastre comunități din comuna Măciuca, județul Vâlcea îi va lipsi bucuria sportului, dar apreciem că societatea românească are nevoie de o atitudine activă pentru orice faptă care afectează viitorul nostru. Dragi suporteri FC Damila Măciuca, vă mulțumim pentru toată susținerea voastră și vă asigurăm că vom găsi noi forme de exprimare si prin alte ramuri ale sportului decât fotbal!”, a declarat președintele Damile Măciuca, Lucian Munteanu, potrivit liga2.ro.

De notat că, înainte de alegeri, Ion Crăciunescu a anunțat că pleacă din țară dacă iese Burleanu. Ulterior, fostul mare arbitru și-a nuanțat declarațiile. În schimb, Gigi Becali, patronul FCSB, și-a anunțat retragerea, temându-se de repercusiuni. În fapt, latifundiarul oricum nu ocupa vreun post în organigrama echipei, el conducând din umbră vicecampioana.

Retragerea echipei din campionat este cu atât mai surprinzătoare cu cât Damila era în lupta pentru promovare, fiind în cărți pentru a obține un loc de baraj

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente