luni, decembrie 11, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareBursa locurilor de muncă și-a deschis porțile

Bursa locurilor de muncă și-a deschis porțile

Satu Mare, 27.09.2013 – Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat astăzi, 27 septembrie 2013, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Deschiderea oficială a avut loc la ora 8:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor în prezența câtorva zeci de persoane care își doreau să își găsească un loc de muncă. La eveniment au participat subprefectul Cristian Sasu, viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare Adina Filip, directorul Direcției Generale a Finanțelor Publice Mircea Ardelean și alții.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare Adrian Ștef și-a început alocuțiunea felicitând Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare și conducerea pentru buna organizare a bursei și pentru acțiunile întreprinse pentru angajarea a cât mai mulți șomeri.

„Vreau să felicit Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă, toți colaboratorii pentru acest interes pe care îl arată,  pentru a le dă posibilitatea tinerilor absolvenți de a intra în contact cu agenții economici, pentru a putea să își găsească un loc de muncă. Din cifre știu că ați ajutat 85-90 de absolvenți să îți găsească un loc de muncă, nu știu dacă este o cifră mare sau mică, dar vorbim clar de o statistică care demonstrează că AJOFM este interesat de absolvenți. Am spus-o și o voi spune că aceștia trebuie să găsească o cale, să îți găsească drumul, pentru a nu mai bate drumul către AJOFM. În virtutea aceasta s-a schimbat conducerea și îi mulțumesc domnului Marcel Marușca pentru implicare. Vă urez mult succes și sper ca agenții economici să își găsească viitori angajați și câți mai mulți șomerii să reușească să își găsească un loc de muncă.” a declarat Adrian Ștef. 

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare o idee excelenta. Asemenea evenimente sunt intotdeauna bine venite pe asemenea vremuri de criza, cand rata somajului este foarte ridicata. Tinerii absolenti trebuiesc recrutati deoarece sunt plini de energie, antrenati(mare parte) si pot face sarcini complexe mai repede si mai bine decat persoanele varstnice….

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente