marți, mai 28, 2024
AcasăsusSergiu Băbășan a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte PDL

Sergiu Băbășan a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte PDL

În urma hotărâri luată de Consiliu Local, de prelungire a contractului cu Florisal pe durata de 6 ani, prim-vicepreședintele Sergiu Băbășan a demisionat, redăm în continare comunicatul de presă trimis pe adresa redacției noastre !

„Dragi sătmăreni,

În ședința consiliului local al Municipiului Satu Mare din 26.09.2013, prin votul PSD, UDMR și PDL, a fost aprobată solicitarea primarului Coica Dorel Costel de prelungire a contractului Florisal cu încă 6 ani.

Întrucât apreciez prelungirea acestui contract cu sprijinul consilierilor PDL ca fiind vădit nelegală și împovărătoare pentru taxele care le plătim am luat decizia să demisionez din funcția de prim-vicepreședinte al PDL Satu Mare, urmând să îmi păstrez calitatea de simplu membru al partidului.

Refuz să mă asociez unui grup de persoane care au pus interesele personale înaintea intereselor sătmărenilor și comunității noastre. Refuz să trădez votul miilor de sătmăreni care au avut încredere în mine. Prelungirea contractului Florisal, în condițiile în care Curtea de Conturi a constatat nelegalitatea majorării tarifelor, va văduvi bugetul local de importante sume de bani, prejudiciindu-ne pe fiecare dintre noi.

Cu gratitudine și considerație,”

Sergiu Lucian Băbășan

5 COMENTARII

  1. Felicitari Sergiu. Esti singurul cu coloana vertebrala de la toate formatiunile astea corupte!
    Nu abandona niciodata oamenii care te-au ales si au crezut in tine.

  2. A avut motive serioase in mod sigur daca a facut asa ceva.
    Daca a vazut ca se lupta cu morile de vant probabil a renuntat nu degeaba zicea de atatea ori ca domnul de la Florisal petrece pe iaht pe banii contribuabililor, de stiut stia el ceva nu degeaba a zis.
    Cateodata mai te si saturi cand vezi asa ceva si fiecare sau oricare avem o limita si cand deja se umple paharul ia sfarsit …

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente