29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăStiri CareiCareienii nu par sa aibă probleme cu locurile de parcare rezidențiale

Careienii nu par sa aibă probleme cu locurile de parcare rezidențiale

Locuitorii orașului Carei nu par a avea probleme cu lipsa locurilor de parcare din fața caselor, cel puțin asta reiese din faptul că în două cartiere din oraș au fost înregistrate mai puține solicitări pentru ocuparea locurilor de parcare rezidențiale, decât numărul de locuri disponibile.


“Direcția Servicii Publice Locale- Sector Parcări anunță că s-a încheiat procesul de preluare a cererilor pentru parcările rezidențiale din cartierul Mihai Viteazul nr.2 și Piața 1 Mai din municipiul Carei.

Din acest motiv, Sectorul Parcări va renunța la programul cu publicul de după-amiază din zilele de marți și joi, revenindu-se la programul normal de lucru.

Pentru cele 485 de locuri de parcare disponibile în cartierul Mihai Viteazul nr.2 și Piața 1 Mai au fost depuse 464 de solicitări din partea persoanelor fizice și a persoanelor juridice care își au aici domiciliul, respectiv sediul”, anunță Primăria Carei.


La Carei, distribuirea locurilor de parcare rezidențiale va continua în cartierul Mihai Viteazul nr.1 din municipiu, însă numai după ce se va realiza numerotarea locurilor de parcare existente.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente