marți, mai 21, 2024
AcasăDivertismentCât de rău ești în funcție de zodie?

Cât de rău ești în funcție de zodie?

1235146141_foto-15Răutatea face parte din viață la fel de bine cum bunătatea ne definește natura umană, fiecare dintre noi având o latură pozitivă și una negativă, iar proporțiile depind de cum ne formăm, dar și de influențele astrale. Află, în funcție de zodia ta, cât de predispus spre răutate ești:

Berbec

Răutatea ta este una superficială care se materializează la exterior mai degrabă printr-o agresivitate verbală decât prin sentimente sau gânduri malefice. Atribui etichete oamenilor mai repede decât ar trebui și ai tendința naturală de a-i contrazice…

Taur

Vei părea rău atunci când lași frâu celor două sentimente care te caracterizează în proporții importante, dar nu definitorii: invidia și zgârcenia. De fapt, răutatea ta poartă doar aceste două nume și de obicei este ascunsă de abilitatea ta de a disimula.

Gemeni

Dacă ești născut sub acest semn astral, vei avea mereu abilitatea de a-i judeca pe ceilalți – stă în firea ta și te vei dezice greu de această povară. Așadar, îi judeci și, în plus, nu prea poți ține un secret. Ar fi bine să te gândeși de două ori înainte să jignești o persoană și să devii conștient de faptul că nu toți oamenii sunt limitați intelectual sau emoțional.

Rac

În mod paradoxal, dincolo de sensibilitatea care te caracterizează, ai o doză de cruzime care iese la iveală mai ales atunci când ceilalți te dezamăgesc. Pentru tine, dictonul „între dragoste și ură este doar un pas” chiar se aplică. Iar când cineva intră în dizgrațiile tale, atunci vei avea tendința să-l critici și să-l scoți din viața ta complet.

Leu

Răutatea Leului se naște din orgoliul său ce nu are limite. Îți plac oamenii care te aprobă sau care chiar te lingușesc și îi vei urî pe cei care nu fac asta pentru că nu poți accepta, din fire, critica sau părerile mai dure ale celor din jur. În același timp, răutatea unui Leu se poate întoarce chiar împotriva lui, având o oarecare predilecție de a elimina, distruge ceea ce este valoros din viața lui, inconștient de multe ori.

Fecioară

Fecioara nu este rea, ci pare rea pentru că ea se naște cu un scop precis – acela de a le oferi celorlalți direcții, de a le ordona. Apoi, un om care amintește celorlalți, în față, defecte sau care ține lecții de morală ca și cum le-ar știi aproape pe toate (ceea ce poate fi adevărat de multe ori) este perceput ca fiind arogant, implicit „al naibii”. devărata răutate a Fecioarei iese la iveală abia atunci când urăște cu adevărat pe cineva, iar atunci… dificil îi va fi celui care îi este dușman.

Balanță

Pare că nu te implici niciodată suficient de mult în viețile celorlalți pentru că ești foarte concetrat asupra propriei persoane – unii ar putea interpreta această atitudine ca pe o răutate. De fapt, răutatea Balanțelor este direct proporțională cu tendința lor de a fi ignorante, deși ele, de fapt, consideră inutil să urască pe cineva. Li se va părea că își consumă prea multă energie și prea mult timp în van. Mai mult, un nativ al acestei zodii nu va face niciodată rău efectiv, orice gând, sentiment negativ va rămâne la stadiu de teorie…

Scorpion

Un Scorpion ori urăște, ori nu urăște, iar atunci când o face el nu are limite. Ura lui este completă, până la finalul zilelor, se poate și răzbuna prin răutăți concrete –pentru Scorpioni nu există cale de întoarcere dacă sunt dezamăgiți sau dacă antipatizează pe cineva. Iar cea mai mare dezamăgire a lor are strânsă legătură cu natura lor posesivă și extem de geloasă.

Săgetător

Nu ești rău, ești doar impulsiv și în momentele de furie nu mai dai doi bani pe consecințele vorbelor tale, dacă te-ai născut sub acest semn astral. Dacă totuși ai momente de răutate, acestea nu se vor manifesta niciodată prea mult, vor arde ca un foc mocnit, fără ca nimeni să își dea seama că ele există.  Cel mult începi să ignori anumiți oameni, fără să le declari niciun război.

Capricorn

Nativul din Capricorn devine răutăcios când cineva interferează cu scopurile lui personale la care ține foarte mult – atunci poate deveni nemilos. Cruzimea unui Capricorn are limite bine trasate pentru că, în esență, el este un personaj pozitiv, cu gânduri și intenții bune.

Vărsător

Vărsătorii sunt mai degrabă aroganți decât răi. Ei nu dușmănesc, nu se răzbună, nu critică, dar sunt atât de mândri și atât de mulțumiți de propria persoană încât devine deranjant pentru cei din jur. Dacă ești Vărsător, le vorbești de sus și le vei da impresia ca deții mereu adevărul, ceea ce îți va atrage antipatii nenumărate.

Pești

Cel născut în zodia Pești nu are un caracter intrigant, conturează răutăți dintr-un orgoliu debordant, dar singura armă a sa este indiferența. Uneori se exteriorizează prin scene cu țipete, manifestând o violență trecătoare.

One.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente