miercuri, mai 29, 2024
AcasăDivertismentCatalin Botezatu a adoptat un elefant din Sri Lanka

Catalin Botezatu a adoptat un elefant din Sri Lanka

catalinbotezatuCătalin Botezatu a realizat un interviu exclusiv pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D tocmai în Sri Lanka, la orfelinatul de elefanţi.

De ce a ales tocmai acest loc? Pentru că în urmă cu mulţi ani, designerul a “adoptat” de aici un… elefant. Aceasta este a doua călătorie a lui Botezatu în insula supranumită şi „Perla Oceanului Indian”.

„Prima dată am vizitat insula imediat după tsunami, împreună cu Dana Săvuică. Am venit atunci aici, într-o misiune diplomatică, cu ajutoare pentru cei afectaţi de tragedie. Am ajuns şi la Pinnawela, orfelinatul de elefanţi, de unde pot spune că am devenit părintele unui elefant. Acest lucru nu înseamnă că iei elefantul şi poţi să pleci cu el acasă ci reprezintă un angajament de a-i trimite o sumă de bani pentru creşterea lui. Am trimis ani la rând in jur de 1000 de dolari, o dată la şase luni”, declară Cătălin Botezatu, pentru agenţia de presă mondenă.

 

Designerul spune că procesiunea de îmbăiere a elefanţilor în râu este un adevărat spectacol. „Elefanţii sunt aduşi la râu de două ori pe zi, iar mii de turişti vin să-i admire şi să facă poze cu ei. Este un spectacol adevărat, iar acum sunt în jur de 80 de elefanţi la orfelinat. Nu mai ştiu care este elefantul adoptat de mine însă m-am bucurat să revin în aceste locuri şi să văd cât de bine le merge acestor animale. Sunt elefanţi salvaţi din junglă, din ghearele braconierilor”, spune el.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente