Acasă Divertisment Madonna nu stie sa scrie

Madonna nu stie sa scrie

madonnaMadonna s-a încurcat în cuvinte atunci când i-a trimis o scrisoare președintelui statului Malawi. Deși a apreciat acest gest, Joyce Banda a ales să facă publică scrisoarea plină de greșeli gramaticale.

Madonna a vrut să o felicite pe Joyce pentru faptul că fost aleasă președinte, solicitând în același timp o audiență. Deși intențiile cântăreței au fost bune, Banda nu a putut trece cu vederea peste greșelile gramaticale destul de supărătoare, precum „responsability” în loc de forma corectă – „responsibility”. Pe lângă acest lucru, preșendintele a acuzat-o pe Madonna pentru faptul că a jignit poporul african atunci când a ridicat 10 școli fără consimțământul guvernului: „A venit neanunțată și i-a făcut pe bieții oameni să danseze după cum cum cântă. Nimeni nu ar trebui să vină aici și să spună „voi construi o sală de clasă” fără să primească vreun acord […] Este o jignire adusă poporului african”.

Eunice Kazembe, ministrul educației al țării Malawi, spune că inițial Madonna trebuia să contribuie la înființarea unei academii, însă cântăreața s-a răzgândit și a construit alte instituții de învațământ, fără acordul autorităților.

 

Starul pop a vizitat săptămâna trecută orfelinatul din Malawi, de unde a și adoptat doi copii, Mercy și David, precum și una dintre cele 10 școli pe care le-a construit. Peste 4000 de copii învățau sub copaci înainte ca Madonna să ia decizia de a înființa aceste 10 instituții. Deși artista a vrut doar să ajute un popor nevoiaș, se pare că gestul ei nu a fost apreciat la adevărata valoare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente