Acasă Divertisment Madonna nu stie sa scrie

Madonna nu stie sa scrie

madonnaMadonna s-a încurcat în cuvinte atunci când i-a trimis o scrisoare președintelui statului Malawi. Deși a apreciat acest gest, Joyce Banda a ales să facă publică scrisoarea plină de greșeli gramaticale.

Madonna a vrut să o felicite pe Joyce pentru faptul că fost aleasă președinte, solicitând în același timp o audiență. Deși intențiile cântăreței au fost bune, Banda nu a putut trece cu vederea peste greșelile gramaticale destul de supărătoare, precum „responsability” în loc de forma corectă – „responsibility”. Pe lângă acest lucru, preșendintele a acuzat-o pe Madonna pentru faptul că a jignit poporul african atunci când a ridicat 10 școli fără consimțământul guvernului: „A venit neanunțată și i-a făcut pe bieții oameni să danseze după cum cum cântă. Nimeni nu ar trebui să vină aici și să spună „voi construi o sală de clasă” fără să primească vreun acord […] Este o jignire adusă poporului african”.

Eunice Kazembe, ministrul educației al țării Malawi, spune că inițial Madonna trebuia să contribuie la înființarea unei academii, însă cântăreața s-a răzgândit și a construit alte instituții de învațământ, fără acordul autorităților.

 

Starul pop a vizitat săptămâna trecută orfelinatul din Malawi, de unde a și adoptat doi copii, Mercy și David, precum și una dintre cele 10 școli pe care le-a construit. Peste 4000 de copii învățau sub copaci înainte ca Madonna să ia decizia de a înființa aceste 10 instituții. Deși artista a vrut doar să ajute un popor nevoiaș, se pare că gestul ei nu a fost apreciat la adevărata valoare.

- Advertisment -

Cele mai populare

La pescuit pe lacul din Grădina Romei

Marți, 3 august a.c., în jurul orei 17:00, mai mulți sătmăreni, adulți și copii, s-au pus să pescuiască...

Deținuții din Penitenciarul Satu Mare vor ajuta la mutarea Bibliotecii în noul sediu

Consiliul Județean Satu Mare anunță că până la sfârșitul anului, Biblioteca Județeană Satu Mare se va muta în...

Primăria municipiului Satu Mare scoate la concurs postul de arhitect șef

La sfârșitul lunii iunie a.c., Guvernul a adoptat o Ordonanță de Urgență prin care, speră guvernanții, să...

Unul dintre cei mai bine cotați barberi internaționali, a susținut un seminar la Satu Mare

În perioada 1 - 2 august a.c., la Satu Mare a avut loc un workshop de barbering, susținut...

Comentarii recente