sâmbătă, iulie 20, 2024
Acasăinterviu Jurnal“Respectul intr-o relatie a devenit in timp ceva invechit, nimeni nu mai...

“Respectul intr-o relatie a devenit in timp ceva invechit, nimeni nu mai respecta pe nimeni” Interviu cu Evelynne Ciobanu

EvelynePentru început poți să îmi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Ciobanu Evelynne, am 16 ani și studiez canto clasic la liceul de artă „Aurel Popp”. Provin din orașul Botoșani și stau de opt ani în Satu Mare.

Ce hobby-uri ai?

Pe lânga muzică, îmi place pictura, gastronomia, să scriu poezii, cântece sau proză, înotul și sporturile extreme.

Ce părere ai despre vedetele apărute peste noapte în showbiz?

Mi se par niște persoane suspecte pentru că nu poți să apari așa dintr-o dată în lumea showbiz-ului, fără ca lumea să fi auzit despre tine. Eu cred că probabil fac diferite „mișmașuri” ca să poată ajunge acolo.
Care ar fi pentru tine profesia cea mai potrivită?

Fără nicio îndoială, profesia perfectă pentru mine este cea de muzician. De mică am participat la diferite spectacole și concursuri culegând de-a lungul anilor numeroase premii și diplome, ca mai apoi să ajung la liceu și să studiez tot muzica.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Nu trebuie să arate într-un anumit fel. Nu sunt genul de persoană care să prefere o anumită culoare părului, a ochilor, sa fie gras, slab, sau musculos. Nu mi se pare tare important aspectul, în schimb la modul de gândire trebuie să mă impresioneze.
Crezi că mai există respect în relațiile de dragoste din ziua de astăzi?

Din pacate nu, respectul într-o relație a devenit în timp ceva învechit, nimeni nu mai respectă pe nimeni.

Care sunt oamenii pe care te poți baza cel mai mult?

Doar într-o singură persoană mă pot baza și aceea sunt eu, pentru că orice s-ar întampla ar fi absurd ca să mă trădez pe mine. De obicei nu prea am încredere în persoanele din jurul meu. Am apropiați și prieteni buni, dar niciodată nu le-am dezvăluit lucruri despre mine mai mult decât trebuia.
Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

Sinceritatea mi se pare cel mai de apreciat lucru la un om pentru că fără sinceritate nu am mai avea pe nimeni apropiat lângă noi. Omul nu este sincer pentru că dorește de multe ori ca să se apere pe el sau pe alții în loc să spună verde-n față ce are de zis, într-un cuvânt.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Banii au contat mereu foarte mult. Să fim realiști, cei care spun că nu contează banii, mint, poate că nu contează așa de mult încât trebuie să avem toți nu știu câte palate, mașini și lucruri, dar măcar minimul de trai de care toată lumea are nevoie. Deci banii sunt importanți în viața fiecărui om.

Ce înseamnă pentru tine Satu Mare?

Cu toate că stau deja de opt ani în Satu Mare, tot îl consider a doua casă după Botoșani. Aici mi-am făcut o nouă viață.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

În niciun caz. După părerea mea, lumea trebuie condusă de ambele sexe, aici completându-se unii pe alții cu idei, idealuri, etc.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

Da. Vreau să fiți veseli indiferent de ce s-ar întâmpla, să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Viața mereu ne constrânge cu probleme și necazuri așa că zâmbiți și distrați-vă cât de mult.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente