Acasă Sport National CE de handbal feminin: România-Ungaria 19-20

CE de handbal feminin: România-Ungaria 19-20

Naționala de handbal feminin a României a pierdut sâmbătă (13 decembrie) seara cu scorul de 19 la 20 în fața selecționatei Ungariei, în primul său meci din Grupa principală 1 a Campionatului European din Ungaria și Croația. Meciul s-a jucat în Fonix Arena din Debrecen (Ungaria).

Pentru România au marcat: Aneta Pîrvuț (1 gol), Cristina Neagu (8), Aurelia Brădeanu (3), Gabriela Perianu (2), Florina Chințoan (1), Laura Chiper (1), Georgiana Ciuciulete (1) și Daniela Băbeanu (2).

În cadrul celorlalte partide jucate sâmbătă, Danemarca a dispus cu 28-19 de Polonia, iar Norvegia a învins Spania cu 29-26. Norvegia este liderul clasamentului, cu 6 puncte, urmată de Spania (4), Ungaria (4), Danemarca (3), România (1) și Polonia (0).

România joacă următorul meci luni, 15 decembrie, în compania Spaniei, de la ora 17.00 (ora României).

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente