Acasă Cosul cu vipere „Nu-i lumină nicări” pe ulița de langă pod

„Nu-i lumină nicări” pe ulița de langă pod

Pe lângă mizeria ce se găsește prin frumoasa noastră urbe de pe malul Someșului de la atâtea lucrări de așa zise modernizări, în piața George Boitor s-a așternut de vreo trei săptămâni o beznă ce poți să o tai cu cuțitul.

Cauzele întunerucului, sunt niște lucrări de modernizare, mai exact de lărgire a drumului în care sunt implicați și stâlpii de curent din zonă, numai că trebile aste  par a dura o veșnicie. De câteva zile nu mai vezi mișunând pe acolo țipenie de muncitor, parcă au dispărut cu toții ca în filmele SF.

Locuitorii din zonă se plâng că de cand le-a fost “întunecată“ strada, se tem că hoții vor da buzna prin curți și vor fura, pericolul cu adevărat mare îl prezintă trecerea de pietoni din zonă care este pur și simplu în beznă, fiind o trecere foarte circulată. Vă dați seama că acolo într-o clipită se poate produce o catastrofă?

Până ca lucrările se se termine sau până ca să se pună altă sursă de iluminat în acea zonă, cred ca va mai trece ceva timp, poate un Crăciun, un revelion….. Sperăm că nu va fi nevoie să scriem în următorul număr despre vreo urmare a întunecosului Octavian Goga ….

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente