Acasă Cosul cu vipere „Nu-i lumină nicări” pe ulița de langă pod

„Nu-i lumină nicări” pe ulița de langă pod

Pe lângă mizeria ce se găsește prin frumoasa noastră urbe de pe malul Someșului de la atâtea lucrări de așa zise modernizări, în piața George Boitor s-a așternut de vreo trei săptămâni o beznă ce poți să o tai cu cuțitul.

Cauzele întunerucului, sunt niște lucrări de modernizare, mai exact de lărgire a drumului în care sunt implicați și stâlpii de curent din zonă, numai că trebile aste  par a dura o veșnicie. De câteva zile nu mai vezi mișunând pe acolo țipenie de muncitor, parcă au dispărut cu toții ca în filmele SF.

Locuitorii din zonă se plâng că de cand le-a fost “întunecată“ strada, se tem că hoții vor da buzna prin curți și vor fura, pericolul cu adevărat mare îl prezintă trecerea de pietoni din zonă care este pur și simplu în beznă, fiind o trecere foarte circulată. Vă dați seama că acolo într-o clipită se poate produce o catastrofă?

Până ca lucrările se se termine sau până ca să se pună altă sursă de iluminat în acea zonă, cred ca va mai trece ceva timp, poate un Crăciun, un revelion….. Sperăm că nu va fi nevoie să scriem în următorul număr despre vreo urmare a întunecosului Octavian Goga ….

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente