sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareCea mai reușită ediția a „Zilelor Orașului Satu Mare”

Cea mai reușită ediția a „Zilelor Orașului Satu Mare”

Cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare a adunat în centrul municipiului Satu Mare zeci de mii de sătmăreni, atât din municipiu, cât și din alte localități, fiind una dintre cele mai reușite ediții ale evenimentului!
Cel mai mare eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural “G.M Zamfirescu”, Zilele Orașului Satu Mare, a fost susținut în acest an de sponsorii principali AUCHAN și Aushopping Satu Mare și de sponsorii Skol Coca-Cola și Pizzeria Wow, cărora le adresăm mulțumiri pentru modul în care au înțeles să susțină evenimentul de suflet al sătmărenilor.
Pe de altă parte, se cuvine să transmitem mulțumiri tuturor instituțiilor publice: Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, Serviciului Județean de Ambulanță, Poliției Locale, care s-au implicat ca acest eveniment să se desfășoare fără incidente neplăcute, într-un climat de siguranță, dar și pentru rezolvarea operativă a tuturor sesizărilor.
De asemenea, se cuvine să transmitem mulțumiri Muzeului Județean Satu Mare pentru implicarea în organizarea Târgului Meșterilor Populari care a ajuns în acest an la ediția a XV-a.
”Doresc să mulțumesc tuturor celor care au participant la cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare. De asemenea, le mulțumesc oficialităților din orașele înfrățite Reszow (Polonia), Nyíregyháza (Ungaria) și Beregovo (Ucraina).
Au fost multe momente frumoase în cele trei zile de sărbătoare, multe prestații artistice spectaculoase care au fost apreciate de zeci de mii de sătmăreni. De altfel, prezența unui număr atât de mare de spectatori a fost cel mai bun feedback pe care l-am primit. În aceste trei zile, orașul a devenit un punct de atracție și pentru sătmărenii veniți din alte localități ale județului, pentru locuitorii județelor învecinate, dar și pentru turiștii din Ungaria. Sper ca pe viitor să putem realiza împreună şi alte evenimente de înaltă ţinută care să ajute la promovarea municipiului Satu Mare, un oraș pe care am demonstrat cu toții că îl iubim și de care ne mândrim!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.
71 de comercianți la Zilele Orașului Satu Mare
În acest an, la Zilele Orașului Satu Mare au fost prezenți 71 de comercianți, fiind autorizate 87 de puncte de comercializare, cu activități dintre cele mai diverse:
• 65 de puncte alimentație publică ( inclusiv înghețată, kurtos kolacs, plăcinte, gogoși, fresh-uri, cafea, băuturi alcoolice)
• 12 puncte cu activitate de agrmenet ( echipamente gonflabile, carturi, airsoft, pictură pe față)
• 5 ONG-uri
• 1 stand desen grafic
• 1 stand demonstrații cu cărțile de joc
Astfel, în urma activității desfășurate, Primăria Municipiului Satu Mare a încasat aproape 152 de mii de lei de la comercianții care și-au desfășurat activitatea în cele 3 zile de sărbătoare.
În final dorim să mulțumim operatorului de salubrizare SC. Florisal SA care s-a mobilizat pentru a curăța în cel mai scurt timp atât Centrul Vechi cât și Centrul Nou al orașului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente