Acasă Locale Stiri Satu Mare Cea mai valoroasă mașină din lume: nu pornea, însă ascundea un „secret...

Cea mai valoroasă mașină din lume: nu pornea, însă ascundea un „secret murdar”

Polițiștii din Marea Britanie au avut parte de o surpriză uriașă după ce au controlat un cantainer ce venea din Pakistan.

După verificări amănunțite au găsit într-un Jaguar 316 pachete cu heroină care cântăresc în jur de 230 de kilograme. În total, acestea ar valora pe piața de droguri peste 47 de milioane de euro, potrivit autorităților britanice. Drogurile au fost ascunse în scaune, în bord, zona motorului și în diverse locuri din caroserie.

Trei bărbați au fost arestați și duși în fața unei curți de justiție din Luton, fiind acuzați că ar fi implicați în acest trafic de heroină.

Potrivit actelor întocmite în Pakistan, mașina ar fi fost trimisă în Marea Britanie pentru a fi reparată. Din câte se pare, e a treia mașină pe care suspecții o aduc cu vaporul în Marea Britanie pentru o presupuse reparații. Din câte se pare, drogurile ar proveni din Afganistan.

- Advertisment -

Cele mai populare

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Manipulare orchestrată de PSD.Tudorache cere anularea scrutinului.

Clotilde Armand care și-a proclamat victoria în alegerile pentru primăria Sectorului 1 a prezentat joi noi detalii legate de ”manipularea ordinară” pe...

Comentarii recente