Acasă Locale Stiri Satu Mare Maine la Satu Mare - Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România

Maine la Satu Mare – Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România

Asociația Municipiilor din România (AMR) și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită vineri, 26 septembrie 2014, la Adunarea Generală AMR. Evenimentul se va desfășura la Hotel Dana, sala de conferințe. Reprezentanții Mass-Media vor avea acces în sală la deschiderea lucrărilor, în intervalul 9.30 – 10.00, iar de la ora 11.30 sunt invitați la o conferință de presă prilejuită de închiderea lucrărilor Adunării Generale AMR, la care vor participa reprezentanții conducerii AMR.

În cadrul lucrărilor Adunării Generale, membrii AMR vor dezbate probleme de natură legislativă de interes pentru administrația publică locală. La reuniune, vor fi prezenți primarii municipiilor din România, precum și parteneri și colaboratori ai asociației. La eveniment au fost invitați reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului României.

De asemenea, va fi discutat Raportul Comitetului Director al AMR pentru perioada octombrie 2013 – august 2014 și vor fi desemnați reprezentanții AMR în Comitetul Regiunilor (CoR) și Congresul Autorităților Locale și Regionale (CPLRE).

Adunarea Generală AMR va fi urmată de evenimentul final al AMR în cadrul proiectului SEAP PLUS, la care vor participa Evelyne HUYTEBROECK, membru în Comitetul Executiv Regional European al ICLEI – Autorități Locale pentru Sustenabilitate, (REXCom), fost ministru al Regiunii Bruxelles, Belgia, și Carsten ROTHBALLER, ofițer politici pentru schimbări climatice – ICLEI Europe. Cu această ocazie, va fi semnat un Memorandum de Cooperare între Primăria Municipiului Satu Mare și Sucursala de Furnizare a Energiei Electrice Transilvania Nord, Agenția Satu Mare.

AMR este o structură reprezentativă a autorităților publice locale din România care acționează în numele membrilor săi și le promovează interesele la nivel național și european. AMR reunește toate cele 103 municipii ale României și cele șase sectoare ale municipiului București.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră prin e-mail la adresa [email protected]

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente