29.8 C
New York City
joi, iulie 7, 2022
AcasăEconomico-socialLocale smCele mai longevive cupluri au fost premiate de Primăria Satu Mare

Cele mai longevive cupluri au fost premiate de Primăria Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare premiază și în acest an cele mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare. Astfel joi, 20 ianuarie 2022, la Casa Meșteșugarilor, 48 de cupluri au fost invitate să primească diplomele aniversare și premiul de 1.000 de lei pentru aniversarea a 50, respectiv 60 de ani de căsătorie.

Continuăm și în acest an tradiția de a felicita cele mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare. Într-o lume zbuciumată, modelele de viață au devenit o floare rară, dar nu trebuie să ne pierdem speranța. Astăzi 48 de cupluri au sărbătorit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie. Au fost alături la bine și la greu și au rămas acasă, în Satu Mare, contribuind la dezvoltarea orașului nostru. Sunt exemple de urmat și merită toate felicitările noastre! La mulți ani și multă sănătate tuturor!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Programul artistic a fost oferit de două eleve de la Școala de Arte Satu Mare: Alexandra Sorian, pregătită de prof. Călin Keresztes și de Szabo Barbara, îndrumată de prof. Sallai Laszlo.

Premierea acestor membri ai comunității noastre este un gest simbolic de mulțumire, o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor.

Sursa: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente