marți, mai 28, 2024
AcasăDivertismentCele mai tari perle de la bac din 2013

Cele mai tari perle de la bac din 2013

perle-la-bacȘi anul acesta elevii care au susținut examenul de bacalaureat au fost maeștrii în perle. Vă prezentăm mai jos câteva exemple scrise de elevii din Timiș care sigur își vor face ziua mai frumoasă!

Dacă nu au făcut o figură bună la examen, majoritatea prezentându-se nepregătiți, elevii i-au binedispus însă pe profesorii care le-au corectat lucrările. Elevii din Timiș au dat dovadă de extrem de multă imaginație și nu s-au sfiit să le arate și dascălilor cu ce au rămas ei după cei 4 ani petrecuți pe băncile școlii. Și pentru că nu puteau să predea foaia goală în urma examenului, ei au ținut morțiș să vorbească despre exemple pe care le au în viață, scrie exclusivtm.ro.

“Poetul avea o fixația pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toți pereți. Șî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde știa că trece poetul.”

“Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrină la fotograf că făceau mișto băieții de la terasă de iel. Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de fața ei.”

“Ann avea niște trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puțin epic deși avea potențial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric”

“Jurnalul e mai puțin bun când la 16 ani mama găsește scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place”

“Un jurnal e bine să ai ca să vezi cât de prost erai în trecut și câte fete ți-au mâncat bani”

“Jurnalul e acel ceva pe care îl uiți în bancă la școală și un coleg îl găsește și îl citește și te compromite”

“Eminescu mințea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relațiea ce nu era el, nu era adevărat că am văzut și la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis”

“Modelul meu în viață este Gigi Becali, în afară de faza cu pușcăria”

“Cătălin Botezatu este un model în viață pentru orice ființă pentru că el ia fete din viața reală și le duce și le îmbracă la București și pe unele chiar mai adânc în Europa”

“Pe lângă modelul meu în viață eu am și modele în viață, care sunt animatoare, cu care mă înțeleg bine, cu unele merg chiar la ștrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu ”

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente