Acasă Locale Stiri Satu Mare Centrul tehnologic de inovare și de afaceri a fost inaugurat

Centrul tehnologic de inovare și de afaceri a fost inaugurat

centru afaceri (3)

Vineri, 13 martie, s-a inaugurat Centrului tehnologic de inovare și de afaceri, complex ce își are sediul pe strada I. L Caragiale, în spațiul renovat al fostei Școli Generale nr. 13 din Satu Mare.

Valoarea totală a proiectului a fost de 3.916.551,92, din care 1.387.66,77 finanțare nerambursabilă, TVA inclus. Suprafața totală construită este de 909,70 mp.

La eveniment au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, consilieri locali, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, respectiv Mircea Govor dar și oameni de afaceri.

În luarea de cuvânt ce a avut loc după tăierea panglicii inaugurale, primarul Dorel Coica a declarat că proiectul a fost semnat încă în 2008 „și mă bucur că s-a reușit finalizarea acestuia. Astfel, avem un centru modern care va contribui la dezvoltarea economică a municipiului Satu Mare”.

Proiectul a fost finanțat de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de unitate de management și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de organism intermediar prin Programul Operațional regional 2007-2013.

În cadrul proiectului s-a realizat renovarea și mansardarea clădirii fostei Școli nr. 13, s-au creat zece spații destinate închirierii pentru desfășurarea activităților de producție și de prestări servicii precum și a unei săli de conferințe și a unei săli de întâlniri și negocieri. De asemenea, Centrul tehnologic de inovare și de afaceri are 20 de locuri de parcare. Centrul a fost dotat cu mobilier necesar desfășurării activităților și cu aparatură de birotică.

În cadrul centrului se vor oferi servicii de consultanță și asistență de specialitate în ceea ce privește: deschiderea unei afaceri, dreptul muncii, mediere în relația cu autoritățile locale, consultanță în întocmirea planurilor de afaceri, evaluarea aptitudinilor și abilităților antreprenoriale, dezvoltare organizațională, etc.

centru afaceri (1) centru afaceri (2) centru afaceri (3) centru afaceri (4)

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente