vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareCeremonie de 9 Mai la Satu Mare

Ceremonie de 9 Mai la Satu Mare

În organizarea Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei Municipiului Satu Mare și a Garnizoanei Satu Mare, marți, 9 mai 2016, ora 11,00, la Monumentul Ostașului Român din municipiul Satu Mare, se vor desfășura manifestări dedicate Zilei Independenței, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene.

Ceremonialul militar de la Monumentul Ostașului Român va debuta cu intonarea imnului național și va continua cu parastas și alocuțiuni referitoare la semnificația zilei de 9 mai. Vor urma depuneri de coroane și în final defilarea gărzii de onoare.

La manifestare sunt invitați cetățenii județului Satu Mare, reprezentanții instituțiilor publice deconcentrate, ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, ai Ministerului Apărării Naționale, reprezentanții asociațiilor și organizațiilor, respectiv reprezentanții partidelor politice.

De menționat că se vor depune coroane de flori de către autoritățile publice locale și la monumentul din Cimitirul Eroilor din municipiul Satu Mare, 9 mai – orele 10.00, înaintea ceremonialului de la Monumentul Ostașului Român.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente