Acasă Sport International Christian "Chucho" Benitez a murit la 27 de ani

Christian „Chucho” Benitez a murit la 27 de ani

Cristian-BenitezEcuadorianul Christian „Chucho” Benitez, atacantul echipei antrenate de Răzvan Lucescu, El-Jaish, a murit la doar 27 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, informează presa din Ecuador.

Conform lui Cléver Chala, socrul lui Chucho, jucătorul se afla la masă în momentul în care a început să se plângă de dureri de stomac. Soția lui, Lizeth, l-a dus la spital, însă jucătorul nu a primit imediat îngrijiri. După câteva minute, Chucho Benitez a suferit un stop cardiac, iar la scurt timp a încetat din viață.

Clever Chala a povestit că fiica lui este disperată, deoarece se află singură în Qatar, alături de cei doi copii ai cuplului.

Chucho Benitez a fost transferat în urmă cu trei săptămâni, pentru 11,5 milioane de euro, de la formația America la echipa El-Jaish.

El avea 24 de goluri pentru naționala Ecuadorului, în 58 de meciuri. Chucho Benitez a mai jucat la El Nacional (Ecuador), Santos Laguna (Mexic), Birmingham City (Anglia) și América (Mexic)

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente