Acasă Sport International Christian "Chucho" Benitez a murit la 27 de ani

Christian „Chucho” Benitez a murit la 27 de ani

Cristian-BenitezEcuadorianul Christian „Chucho” Benitez, atacantul echipei antrenate de Răzvan Lucescu, El-Jaish, a murit la doar 27 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, informează presa din Ecuador.

Conform lui Cléver Chala, socrul lui Chucho, jucătorul se afla la masă în momentul în care a început să se plângă de dureri de stomac. Soția lui, Lizeth, l-a dus la spital, însă jucătorul nu a primit imediat îngrijiri. După câteva minute, Chucho Benitez a suferit un stop cardiac, iar la scurt timp a încetat din viață.

Clever Chala a povestit că fiica lui este disperată, deoarece se află singură în Qatar, alături de cei doi copii ai cuplului.

Chucho Benitez a fost transferat în urmă cu trei săptămâni, pentru 11,5 milioane de euro, de la formația America la echipa El-Jaish.

El avea 24 de goluri pentru naționala Ecuadorului, în 58 de meciuri. Chucho Benitez a mai jucat la El Nacional (Ecuador), Santos Laguna (Mexic), Birmingham City (Anglia) și América (Mexic)

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente