Acasă Sport Local Claudiu Niculescu despre partida de sâmbătă

Claudiu Niculescu despre partida de sâmbătă

Antrenorul lui CS Mioveni a avut parte de o nouă partidă cu final trist pentru echipa sa, la patru zile după întâlnirea din Cupă cu CFR Cluj, scor 4-3. În minutul 87 al jocului pe care echipa argeșeană l-a disputat la Satu Mare, la scorul de 1-0 pentru gazde, Dragalina de la Mioveni a egalat.

După o degajare a lui Popescu din propria jumatate, mingea aruncată peste apărarea adversă l-a găsit pe Dragalina în poziție regulamentară. Mijlocașul argeșenilor a rămas singur cu portarul Anca-Trip și a înscris pentru 1-1. Toată echipa oaspete s-a dus la colțul terenului pentru a se bucura, în timp ce arbitrul central Marius Omuț și asistentul Ovidiu Timar se îndreptau spre centrul terenului după ce primul a validat reușit. După 30 de secunde, centralul a revenit asupra deciziei, în urma unei discuții cu asistentul, și a anulat golul, dictând lovitură liberă pentru gazde, din locul unde se afla Dragalina. Omuț și Timar au considerat că golul egalizator a fost marcat din offside.DSC_1619 (Copy)

„Am fost avertizat că la Satu Mare se întâmplă lucruri ciudate”, a tunat antrenorul pe culoarul de la vestiare. La conferința de presă, Niculescu s-a abținut însă să comenteze decizia arbitrilor, însă a comentat faza golului anulat așa cum a văzut-o el de pe banca de rezerve.”Nu mi se pare normal ca după ce am pățit cu CFR să ni se întâmple și asta. Am marcat gol, arbitrul de tușă fugea spre centrul terenului cu steagul ridicat încât îl putea depăși în viteză și pe Usain Bolt, iar arbitrul de centru a indicat gol valabil. Ne-au lăsat să ne bucurăm două minute, apoi arbitrul de tușă a revenit, spunând că i s-a părut că mingea a fost deviată de un jucător. N-am ce să le reproșez jucătorilor mei, îi felicit pentru atitudine, au arătat valoare, calitate și au demonstrat că rezultatele obținute până în acest moment nu au fost întâmplătoare. Am pierdut nemeritat după aspectul jocului, am avut 4-5 ocazii clare. Felicit gazdele pentru victorie, iar despre arbitraj nu știu ce să spun pentru că nu avem voie și mă suspendă. Nu vreau să spun mai multe pentru că nu vreau să risc o suspendare mai mare”, a spus Niculescu.

În urma înfrângerii de la Satu Mare, CS Mioveni a ratat șansa de a trece pe locul doi în Seria a II-a, depășind astfel pe Fortuna și Metalul Reșița, pierzătoare și ele în această rundă. Argeșenii încheie anul pe locul 4, cu 24 de puncte, în spatele celor două echipe amintite mai sus, care au 26 de puncte, în timp ce liderul ACS Poli s-a distanțat și acum are 33 de puncte acumulate după 16 etape desfășurate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente