Acasă Sport Local Olimpia a învins Dacia Mioveni pe teren propriu

Olimpia a învins Dacia Mioveni pe teren propriu

Sâmbătă, 6 Decembrie „Mosul” a adus Olimpiei o victorie de Sfântul Nicolae. Meciul a contat pentru etapa a TAPA A XVI-A, SERIA II, LIGA A II-A. A primit pe cont propriu echipa antrenată de Claudiu Niculesuc, Dacia Mioveni. Echipa care la mijlocul săptămânii trecute a pierdut dramatic în Cupa României împotriva celor de la Cfr Cluj.DSC_1565 (Copy)

Prima ocazie a aparținut Olimpiei, Gavrilescu a centrat și Boștină a reluat din 4 metri însă portarul Popescu are un reflex incredibil și respinge. În minutul 15 Anca are două intervenții salvatoare la șuturile lui Mazilu și Gălan, ultimul din careul mic. Ultima ocazie a primei reprize a aparținut lui Răuță, care reia în plasa laterală. Cele două echipe intră la egaitatea la cabine.DSC_1573 (Copy)

Prima ocazie în cea de-a doua repriză le-a aparținut gazdelor, Bic reia cu capul, dar mingea trece puțin pe lângp poartă. În minutul 67 Heil poate deschide scorul, dar lovitura sa de cap este respinsă în corner, de sub transversală, de portarul Popescu. Peste alte zece minute, Olimpia deschide scorul. Proaspăt intrat pe teren, Bujor îi centrează lui Gavrilescu, cel care înscrie spectaculos cu capul, din plonjon, de la 8 metri de poartă. DSC_1586 (Copy)Ultimele minute ale meciului au fost la fel ca în precedentul meci disputat acasă, împotriva celor de la Fortuna Câmpina, atunci când Olimpia a fost inexistentă și în ultimele minute a fost egalată. În minutul 82 Nilă reia cu capul din 6 metri, Anca respinge în transversală, mingea îi revină lui Nilă, care din 4 metri trage în același Anca. Ultima fază marcabilă s-a petrecut în minutul 87 Dragalina marchează, centralul validează inițial golul, apoi indică offside, lucru care îl supără la culme pe Niculescu. Antrenorul intră în teren pentru a-i cere explicații arbitrului și este evacuat de oamenii de ordine.  DSC_1612 (Copy)

Meciul a fost umbrit de decesul tatăl fotbalistului Bogdan Faur, care a aflat cumplita veste chiar în dimineața meciului. Autorul golului, Gavrilescu a declarat că dedica gol și victoria coechipierului și că toată echipa este alături de el.DSC_1645 (Copy)

Olimpia: Anca-Trip – R. Rus, Mureșan (cpt.), Heil, Burlacu – Onicaș(min. 56 Feier), Villand – Bic(min. 71 Bujor), Gavrilescu, D. Muntean – Al. Boștină(min. 83 Micaș)

Rezerve: Șuta – Laso, Apostu, Bujor, Micaș, Ioniță

Antrenor: Tiberiu Csik

CS Mioveni: O. Popescu – Negoiță, Calvin, B. Stoica, C. Stan – Răuță (cpt.), Biceanu, Galan – Mazilu, Năstăsie, Ayza

Rezerve: Croitoru – Nilă, Mirzeanu, Dragalina, Al. Popa, I Rada, Greu

Antrenor: Claudiu Niculescu

- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente