Acasă Locale Stiri Satu Mare Cluburile sătmărene au fost amendate cu peste 50.000 de lei

Cluburile sătmărene au fost amendate cu peste 50.000 de lei

club

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a constituit Planul de acțiune și verificare a unităților încadrate în categoria cluburi, baruri, discoteci, săli de cinematograf/spectacole, mall-uri din județul Satu Mare.
Din cadrul acestui plan de acțiune fac parte reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș”, Inspectoratului de Jandarmi Județean și ai Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare.
Conform centralizatorului acțiunilor și a rezultatelor obținute în cadrul acestui plan, în perioada 16-22 noiembrie au fost întreprinse opt controale de prevenire la cluburi, discoteci, baruri, din care au rezultat 56 de deficiențe constatate, șase deficiențe înlăturate și s-au aplicat 29 de avertismente și 10 amenzi în valoare totală de 51.000 lei.
Din cele 56 de constatări la fața locului, la șapte agenți economici au fost identificate deficiențe privind organizarea activității la apărare împotriva incendiilor, nereguli din punct de vedere al prevenirii situațiilor de urgență, având caracter tehnic, identificate în obiectiv și lipsa autorizației de securitate la incendiu, în cazul obiectivelor care necesită a deține acel document.
La alte două societăți comerciale s-a identificat că nu desfășurau program cu public potrivit domeniului de activitate. În nici una dintre situații nu s-a dispus oprirea funcționării localului. De asemenea, au fost desfășurate șase exerciții de evacuare la care au participat 26 de persoane.
Pe baza acestor rapoarte săptămânale este întocmit un Centralizator al rezultatelor obținute care este prezentat în fiecare zi de luni, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și prefectului județului. Analiza acestor rezultate, obstacolele întâmpinate și propunerile de măsuri sunt discutate apoi în ședințele Grupului de lucru care au loc săptămânal.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente