Acasă Locale Finantele Satmarene vor fi gestionate de la Cluj

Finantele Satmarene vor fi gestionate de la Cluj

finanta-clujCele opt sedii ale direcțiilor finanțelor publice regionale au fost aprobate în ședința de Guvern. Pentru regiunea de Nord-Vest, sediul va fi înființat la Cluj, potrivit unui anunț al premierului Victor Ponta.  “Toate cele opt sedii ale directiilor finantelor publice regionale si antifrauda au fost aprobate. Principiul a fost acela ca administratia fiscala regionala sa fie in cel mai mare oras, care are cel mai mare numar de contribuabili”, a declarat Ponta. El a arătat că sedii ale administrației financiare regionale vor fi înființate la Cluj, Brașov, Timișoara, Craiova, Iași, Ploiești și București. “Stabilirea sediilor regionale s-a realizat pe baza deciziei Guvernului. Propunerile au fost în favoarea municipiilor cu pondere economică semnificativă și în care nivelul realizat al veniturilor bugetare și numărul de contribuabili sunt ridicate, cu luarea în considerare și a criteriului geografic”, se precizează într-un comunicat al executivului.

Direcțiile antifraudă au fost stabilite pentru acele orașe care au activități specifice frontierelor, precum Constanța, Suceava sau Oradea. Alte astfel de sedii vor fi deschise la Alexandria, Târgu-Jiu, Deva, Sibiu și București, a completat Guvernul, precizând că sediile structurilor regionale antifraudă au fost stabilite în localități din zone care prezinta riscuri ridicate de evaziune fiscală sau în zone limitrofe frontierelor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente