joi, iunie 20, 2024
AcasăLocaleConsultații oftalmologice gratuite în clinica mobilă, pentru maramureșeni și sătmăreni

Consultații oftalmologice gratuite în clinica mobilă, pentru maramureșeni și sătmăreni

Afis_Clinica_Mobila_general_smalConsultații oftalmologice gratuite în clinica mobilă, pentru maramureșeni și sătmăreni. Rețeaua europeană de clinici de oftalmologie, Vista Vision, organizează în perioada mai – august 2013 a doua ediție a campaniei “Clinica Mobilă”, prin care oferă consultațiii oftalmologice gratuite locuitorilor a 12 localități din județele Timiș, Caraș Severin, Arad, Hunedoara, Maramureș și Satu Mare . Campania de anul acesta,“Prețuiește-ți vederea!”, își propune să aducă la cunoștința oamenilor importanța efectuării controlului oftalmologic anual, pentru tratarea cât mai ales prevenirea diferitelor afecțiuni oftalmologice, vederea fiind simțul pe care ne bazăm cel mai mult în viața de zi cu zi.

În județele Maramureș și Satu Mare, programul clinicii mobile se organizează în parteneriat cu primăriile localităților și va desfășura după cum urmează:

  •  – Sighetu Marmației – luni și marți, 29 și 30 iulie, pe platoul din fața bisericii Sf. Iosif Mântuitorul.
  •  – Negrești-Oaș – miercuri, 31 iulie, în parcul de lângă catedrală.
  •  – Seini – joi, 1 august, în parcarea magazinului Profi.

În toate cele 3 localități, consultațiile încep la ora 10 și se realizează pe baza cărții de identitate. Clinica mobilă de anul acesta a vizitat până acum localitățile: Lugoj, Buziaș, Făget, Jimbolia, Reșița, Lipova, Ineu Caransebeș și Hunedoara. Anul trecut, clinica mobilă a vizitat pentru prima dată județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj unde aproape 1500 de persoane din 11 localități au avut parte de consultații oftalmologice gratuite. Lider de piață în Italia, Vista Vision se bucură de peste 22 de ani de tradiție în Europa în domeniul microchirurgiei oculare și chirurgiei refractive. Vista Vision a împlinit 7 ani de activitate în România, având deschise locații în Timișoara, Arad și Baia Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente