29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăLocaleCNAIR nu ar fi consultat Comisia de Circulație și Primăria atunci când...

CNAIR nu ar fi consultat Comisia de Circulație și Primăria atunci când a închis accesul spre Sătmărel

În urma protestelor repetate a locuitorilor din cartierele Balta Blondă, Sătmărel și a celor care locuiesc pe strada Dorobanților, reprezentanții Primăriei Satu Mare au emis marți un comunicat de presă în care afirmă că au transmis reprezentanților CNAIR mai multe observații legate de șoseaua de ocolire în urma cărora aceștia au solicitat amânarea inaugurării.

Potrivit aceluiaș comunicat, CNAIR nu a consultat Primăria și Comisia de Circulație atunci când s-a blocat accesul către cartierul Sătmărel.

„Primăria Satu Mare înțelege problemele ridicate de locuitorii din Sătmărel și Balta Blondă și va sprijini CNAIR și Poliția Rutieră, instituțiile responsabile, pentru a găsi cele mai bune soluții. Primăria Satu Mare a transmis la sfârșitul lunii trecute mai multe observații legate de șoseaua de ocolire, inclusiv problemele semnalate de cetățenii de pe str. Dorobanților și a celor din Sătmărel și Balta Blondă. Atunci, echipa CNAIR sosită de la București a cerut un termen de la 2 săptămâni până la o lună pentru a le rezolva. Trebuie precizat că CNAIR nu a consultat Primăria și Comisia de Circulație atunci când a blocat accesul spre Sătmărel, iar reprezentanții municipalității nu au fost invitați să participe la recepția de la terminarea lucrărilor”, se arată într-un comunicat emis de Primăria municipiului Satu Mare.

Vă reamintim că în cursul zilei de luni, locuitorii din Sătmărel au protestat în zona trecerii de cale ferată cât și pe centura de ocolire a municipiului Satu Mare. Singurul ”oficial” care s-a prezentat în mijlocul oamenilor a fost consilierul municipal Ciprian Crăciun care practic a transmis mesajul prefectului și a discutat cu cetățenii.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente