Acasă Locale Nationale COD GALBEN de NINSORI, VISCOL, vânt și polei în aproape TOATĂ ȚARA,...

COD GALBEN de NINSORI, VISCOL, vânt și polei în aproape TOATĂ ȚARA, de vineri seară

Meteorologii au emis o atenționare de cod galben de ninsori, intensificări ale vântului, precipitații mixte și polei, pentru 31 de județe din sudul, centrul, estul și nordul țării, valabilă de vineri seară, și pentru 34 de județe, începând de duminică seară.

De vineri de la ora 20.00 până sâmbătă la aceeași oră, în sudul, sud-estul și local în centrul țării, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali va ninge și se va depune strat de zăpadă, ce va depăși local 20 cm, potrivit atenționării Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

În Dobrogea, iar în prima parte a nopții de vineri spre sâmbătă și în Muntenia și Oltenia, precipitațiile vor fi mixte și, izolat, vor fi depuneri de polei.

Vântul se va intensifica în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul Olteniei, unde rafalele vor depăși 45 – 55 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Atenționarea este valabilă pentru București și județele Ilfov, Giurgiu, Mehedinți, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman, Argeș, Vâlcea, Dâmbovița, Prahova, Călărași, Ialomița, Constanța, Tulcea, Brăila, Buzău, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț, Suceava, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba și Hunedoara.

- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente