Acasă Locale Secretarul de stat în cadrul Ministerului Muncii Codrin Scutaru in vizita la...

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Muncii Codrin Scutaru in vizita la Satu Mare

pc-satu-mare   Ieri, 05 iulie secretarul de stat în cadrul Ministerului Muncii, Codrin Scutaru a efectuat o vizită la Satu Mare. La începutul zilei, demnitarul conservator a avut întâlniri cu reprezentanții autorităților locale și județene, cu șefii instituțiilor subordonate ministerului pe care îl reprezintă dar și cu reprezentanții asociației oamenilor de afaceri din județ. Scopul vizitei efectuate la noi în județ a fost de a se informa cu privire la problemele cu care se confruntă atât sistemul de protecție socială și cel al mediului de afaceri.

În cadrul întâlnirilor avute în cursul zilei, directorul Camerei de Comerț Satu Mare, Daniela Culic a subliniat câteva probleme cu care se confruntă mediul de afaceri în general, cerând o mai bună reflecție a reprezentanților Guvernului asupra acestor aspecte. Potrivit interlocutoarei, în momentul de față se acordă o prea mare atenție problemelor sociale iar angajatorii sunt din ce în ce mai vitregiți din puntul de vedere al anumitor prevederi legislative. În altă ordine de idei, Culic a atras atenția secretarului de stat asupra problemelor în ceea ce privește comunicarea lunară de către angajatori a locurilor de muncă disponibile. „Munca la negru, absorbția scăzută a fondurilor europene dar și neconcordanțele existente între pregătirea profesională a elevilor și cerința de pe piața muncii sunt alte câteva aspecte care necesită o rezolvare urgentă”, a conchis Daniela Culic.

În cadrul conferinței de presă susținute la sediul PC, Codrin Scutaru a subliniat faptul că a găsit la Satu Mare o coaliție care funcționează bine și o filială a Partidului Conservator în creștere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Interviu cu Ioan Savu, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

Reporter: Sunteţi pe poziția doi la Camera Deputaților. Ce șanse aveți? Ioan Savu: Colegii mi-au...

”Mesajul nostru a ajuns la oameni!”Interviu cu Adrian Cozma, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

R:Mai este o săptămână și mergem la vot. Sunteți unul dintre viitorii parlamentari ai județului

Echipa PNL Satu Mare – spre o victorie sigură!

Vrem să dăm un semnal foarte clar pentru toţi cetăţenii acestui judeţ: Vrem să facem o altfel de...

Comentarii recente