luni, iulie 22, 2024
AcasăLocaleCom’ON Satu Mare: așteptăm ideile voastre până pe 3 octombrie

Com’ON Satu Mare: așteptăm ideile voastre până pe 3 octombrie

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.

Scopul proiectului este de a încuraja tineretul din oraș să acționeze și să-și ducă la bun sfârșit inițiativele. Totodată, inițiativa le oferă posibilitatea tinerilor cu vârste între 14 și 35 de ani, de a participa la dezvoltarea comunității în care trăiesc. Ideile și inițiativele sunt așteptate până pe 3 octombrie pe platforma comonsm.ro.

Com’ON Satu Mare este un program de bugetare participativă pentru tineret., în cadrul căruia tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, în echipe de câte 3 persoane, pot înscrie proiecte și idei, pe care mai apoi locuitorii orașului le pot vota. Proiectele cu cele mai multe voturi vor fi premiate sub forma unor finanțări din bugetul local.

Inițiativele depuse de tineri și ulterior votate de publicul local vor primi fiecare o susținere financiară în cuantum de câte 3000 lei. La ediția din acest an COM’ON Satu Mare, primele 15 proiecte cu cele mai multe voturi vor câștiga finanțare.

Inițiativele sunt așteptate în perioada 6 septembrie – 3 octombrie pe platforma electronică comonsm.ro. După efectuarea verificărilor tehnice, se vor supune votului publicului în perioada 6-22 octombrie, iar inițiativele trebuie implementate în perioada 1-15 decembrie.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente