Acasă Locale Stiri Satu Mare Concert la Filarmonica"Dinu Lipatti"

Concert la Filarmonica”Dinu Lipatti”

filarmonica

Joi 7 respectiv vineri, 8 ianuarie la Filaronica de Stat „Dinu Lipatti” va avea loc Concertul Extraordinar de Anul Nou, eveniment susținut de simfonicul sătmărean. Spectacolele vor avea loc de la ora 18.30.

Soliștii concertului vor fi soprana Oana-Maria Trîmbițaș și basistul Petre Burcă, iar instrumentiștii Filarmonicii „Dinu Lipatti” vor fi dirijați de Shinya Ozaki.

În cadrul concertului de Anul Nou, publicul va putea audia fragmente din lucrările unor muzicieni de seamă precum: Gounod, Strauss, Bizet, Rossini, Rimski-Korsakov, Mozart și Puccini.

Concertul Extraordinar de Anul Nou este organizat de Filarmonica „Dinu Lipatti”, cu sprijinul Consiliului Județean, respectiv a Primăriei și Consiliului Local Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente