Acasă reportaje Profețiile terifiante ale lui Nostradamus pentru 2016

Profețiile terifiante ale lui Nostradamus pentru 2016

nostradamus

Michel de Nostredame sau Nostradamus a fost un medic francez și farmacist, însă celebritatea a obținut-o cu profețiile sale. El a prezis numeroase evenimente, de la înfrângerea lui Napoleon, la venirea lui Hitler, asasinarea fraților Kennedy sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Vezi ce spune profetul că se va întâmpla în 2016.

Obama, ultimul președinte

Nostradamus a prezis alegerea lui Barack Obama în 2013, însă a spus, de asemenea, că el va fi ultimul președinte american, potrivit healthyandnaturallife.com. Să însemne asta că SUA nu vor mai fi o superputere? Nimeni nu știe exact, însă 2016 ne va arăta semnificația profeției lui Nostradamus.

Alinieri neobișnuite ale planetelor

Nostradamus a scris, de asemenea, despre alinierea neobișnuită a planetelor și alte schimbări astronomice care vor avea consecințe pe pământ.

Fenomene meteorologice neobișnuite

Nostradamus a prezis schimbări climatice și dezastre naturale tot mai frecvente în 2016. “Vom vedea cum apa va crește, iar pământul va cădea sub ea” a scris profetul. Schimbările climatice nu sunt o surpriză, având în vedere că în unele zone a nins primăvara, iar în 2015 au fost schimbări neobișnuite de temperatură.

Explozii în Orientul Mijlociu

În 2016, Nostradamus a prevăzut numeroase explozii în Orientul Mijlociu și avioane care vor cădea din cer. Zona este, deja, afectată de conflicte sângeroase, iar 2015 a fost marcat de numeroase tragedii aviatice.

Orientul Mijlociu în flăcări

Potrivit lui Nostradamus, zonele de petrol din Orientul Mijlociu vor arde în flăcări. Vor fi probleme în timpul alegerilor prezidențiale din 2016, iar întrebarea pe care și-o pun specialiștii este dacă cele două evenimente vor fi conectate.

Sfârșitul lumii

Profetul a susținut că războiul din Irak reprezintă primul semn că lumea se apropie de sfârșit. Și civilizația mayașă a prezis sfârșitul lumii, însă până acum nici una dintre aceste profeții nu s-au adeverit.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente