Acasă Locale Stiri Satu Mare Concert Rock sâmbătă la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”

Concert Rock sâmbătă la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 20.00 la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” va avea loc un concert rock cu formațiile Divided by Perception (Cluj), Decease (Cluj), Noir (Carei), Døts (Satu Mare). Prețul biletului 10 lei.

În contiunare vă prezentăm câteva informații despre trupe:

Noir – Carei

Trupa  Noir a fost  înființată în anul 2000, membrii fondatori fiind Cosmin Peneghi (vocal) și Marcel Floruț (chitară, clape). Textele  și linia melodică aparțin solistului vocal Cosmin Peneghi. Primele demouri au  fost înregistrate la studioul di Carei Digital Prest  cu ajutorul lui Puiu Bărnuțiu ( membru In Extenso). Au urmat concerte în  Oradea , Biharia, Carei etc. În 2004 s-au finalizat înregistrările albumului Katharsis care conține 12 piese. Acest album  nu a fost lansat oficial niciodată. În 2006 formația Noir după  o pauză de doi ani   și-a schimbat componența . Noua formulă fiind compusă  din: Cosmin Peneghi (vocal)  Deak Endre jr. (chitară) , Nicu Molnar (bass), Gavril Molnar (chitară) și Sanyika Binder (percuție). În această formulă trupa a activat timp de 5 ani, în care au fost compuse  piese  noi ,. Noir a concertat în foarte multe locații printre  care Satu Mare, Baia Mare, Sălaj, Carei, Ungaria, cel mai notabil eveniment este concertul din Satu Mare din 4 mai2007 cînd trupa a cîntat la evenimentul Noaptea albă  organizat pe plan național. Proiectul noului album Dansul marionetelor nu a fost finalizat deoarece trupa din motive obiective își oprește activitatea în vara anului 2011.  În 2013 luna aprilie trupa Noir se întrunește din nou după aproape doi ani de pauză,  din vechea formulă mai fac parte Cosmin Peneghi și Endre Deak jr., Acestora li s-au alăturat : Lenard Bacs ( bass), Daniel Caraba (chitară), David Vicas (percuție). Trupa Noir în formula actuală au  susținut un concert pe 29 iunie la Ludy Live Music Pub.

 D Ø T S – Satu Mare

 Trupa a fost înființată în 21 septembrie 2012, membri: Czano – Lead Vocal, Jew’s harp, csaba – Guitar, attis – back Vocall, Bassguitar, mr. F – Percutions, Drums

 Abordează un stil alternativ-experimental, sunt invitați la concerte in Satu Mare, Carei și alte localități din apropiere.

Decease – Cluj

„Trupa clujeana de Thrash/Death Metal Decease i-a nastere in anul 2011 la initiativa chitaristului Radu Vulpe si a tobosarului George Alb.Cateva luni mai tarziu trupa il coopteaza pe fratele lui Radu,Catalin Vulpe in postura de basist.

Ramand in formula de trio trupa isi incepe activitatea interpretand un Thrash Metal specific anilor ’90 cu o influenta masiva si a genului Death Metal astfel incat pana la sfarsitul aceluiasi an reusesc sa termine partea de compozitie pentru primul material discografic.
Anul 2012 ii aduce pe cei trei direct in studio astfel incat pana la sfarsitul lunii Mai aveau deja finisate inregistrarile pentru debutul acestora.Urmeaza apoi o serie de concerte prin tara, trupa fiind aleasa de deschida pentru nume straine precum Sinister,Krow,Casus,Andralls,Cayne sau autohtone precum Altar,Sin Ze Sase Tri,Krepuskul.
In luna August se lanseaza primul videoclip oficial al piesei Sadistic Enjoyment ,captand astfel atentia atat publicului cat si a presei iar in Decembrie trupa semneaza un contract de colaborare cu casa de discuri Hatework/Asociatia Culturala Manifest.
In Februarie 2013 Hatework Records/ACM lanseaza primul material discografic la formatiei intitulat „Exhort To Obliterate”, bucurandu-se de un turneu de promovare prin tara alaturi de formatia Morbid Carnage(Hu) .
De la lansarea albumului de debut , „Exhort to Obliterate” si pana in prezent, DECEASE au concertat în aproape fiecare oraș important dinRomânia iar în luna august a anului 2013 s-au alăturat turneului european „At The Gate Of Sethu Part II” a trupei legendare de Death Metal, NILE sustinand sase concerte in tari precum Polonia, Austria, Ungaria și Cehia împărțind scena cu trupe ca Vader, Hate, Ex Deo, Svart Crown,Trauma & Therapy.Totodata aceste concerte fac parte din primul turneu european al trupei, „Infesting Europe Tour 2013″ cu un numar total de 10 concerte din care unul dintre ele fiind in deschiderea trupei Artillery din cadrul festivalului Romanian Thrash Metal Fest II din Bucuresti.”

Componenta : Radu Vulpe – Chitara/Voce, Catalin Vulpe – Bass George Alb – Tobe

Divided by Perception – Cluj

Membrii:  „Tomi” Gyorffy Tamas – Voce „Andrei” Findrihan Andrei – chitara „BoBo” Mosneagu Bogdan – Chitara „Bleku” Pop Paul – Chitara Bass „Bogdan” Pastiu Bogdan – Tobe

Trupa de melodic metalcore/hardcore, înființați la sfârșitul lunii noiembrie 2012.

Obiectivul trupei este de a onora muzica, pentru a se plia pe percepția ascultătorului în fincare aspect al vieții, trist sau fericit.

Lucrează la pregătirea unui EP care va fi lansat anul viitor.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nu pot înțelege blazarea!” Interviu cu Părintele Protosinghel Teofan Popescu

În anii `90, o mână de studenți lipsiți de mijloace materiale, dar având credință și dragoste de neam, au înființat ASCOR-ul București...

Modificarea privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19

Guvernul urmează să adopte în şedinţa de miercuri un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HG 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de...

Discursul de adio al lui Donald Trump

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump a declarat marți, în discursul său de adio, că a dus cele mai grele bătălii în timpul...

Suportă orice necaz având nădejde

Încercarea sufletului cu diferite necazuri se face cu îngăduința lui Dumnezeu, ca să se arate tuturor sufletele care iubesc cu adevărat pe...

Comentarii recente