Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Polițiștii Sectiei 8 Politie Rurala Gherta Mica l-au identificat în trafic, pe raza comunei  Batarci , pe P. Grigore, de 33 ani , din comuna Batarci , în timp ce conducea un  moped marca Piaggio. Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritatile italiene, despre care s-a stabilit ca este fals iar  susnumitul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil.

Celui in cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals în inscrisuri oficiale și uz de fals.

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Certeze l-au identificat și prins pe  S. Florin de 25 ani, din Certeze, care în data de 12 septembrie a.c. a sustras roțile unui autoturism parcat în fata locuinței părții vătămate din Certeze, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 Euro.

Susnumitul este cercetat în stare de libertate.

Ieri,  18 septembrie a.c.,polițiștii  Formațiunii rutiere Negrești Oaș l-au depistat în trafic, în orașul  Negrești Oaș,  pe  Mitică T. de 37 ani, domiciliat în Negrești Oaș, în timp ce conducea un autoturism Dacia având permisul de conducere anulat din anul 2010.

Susnumitului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui auto având permisul de conducere anulat.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 154 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.840 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  51 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13.580 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente