Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Polițiștii Sectiei 8 Politie Rurala Gherta Mica l-au identificat în trafic, pe raza comunei  Batarci , pe P. Grigore, de 33 ani , din comuna Batarci , în timp ce conducea un  moped marca Piaggio. Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritatile italiene, despre care s-a stabilit ca este fals iar  susnumitul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil.

Celui in cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals în inscrisuri oficiale și uz de fals.

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Certeze l-au identificat și prins pe  S. Florin de 25 ani, din Certeze, care în data de 12 septembrie a.c. a sustras roțile unui autoturism parcat în fata locuinței părții vătămate din Certeze, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 Euro.

Susnumitul este cercetat în stare de libertate.

Ieri,  18 septembrie a.c.,polițiștii  Formațiunii rutiere Negrești Oaș l-au depistat în trafic, în orașul  Negrești Oaș,  pe  Mitică T. de 37 ani, domiciliat în Negrești Oaș, în timp ce conducea un autoturism Dacia având permisul de conducere anulat din anul 2010.

Susnumitului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui auto având permisul de conducere anulat.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 154 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.840 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  51 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13.580 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente