luni, iunie 17, 2024
AcasăsusConcursul Suntem mici, dar circulăm corect ! și-a desemnat câștigătorii

Concursul Suntem mici, dar circulăm corect ! și-a desemnat câștigătorii

Competiția dedicată preșcolarilor din grupele mari reprezintă cel mai important demers având ca tematică circulația rutieră din județ.

Miercuri, 21 mai, la Grădinița 14 Mai din Satu Mare, a avut loc faza județeană a acestui prestigios concurs. 11 echipaje, câștigătoare în fazele zonale ce au avut loc săptămâna trecută la Satu Mare, Carei, Tășnad și Negrești Oaș, formate din câte doi copii, și-au reprezentat cu cinste grădinițele.

Copiii au parcurs două probe, una teoretică, în care au avut de răspuns la un chestionar cu tematică rutieră și o probă practică în care au desenat cu creta pe table speciale amplasate în curtea grădiniței organizatoare. Tema din acest an impusă pentru proba practică a fost extrem de generoasă, fiind însăși denumirea concursului Suntem mici, dar circulăm corect !.

 Juriul a fost format din reprezentanți ai Poliției, inspector Hrihorișan Felicia din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, inspector Cosma Camelia, purtător de cuvânt al instituției și reprezentanți ai Inspectoratului școlar Județean, inspector Crina Leș, a avut dificila misiune de a departaja între echipe foarte bine pregătite.

În urma unei competiții ce a devenit de la an la an tot mai serioasă, au fost desemnați câștigătorii,  astfel:

Locul 1: Echipa GPP nr. 1 Negrești Oaș, copiii Gavra Flavia și Moldovan Andra, educatoare Calai Maria și Prodan Floriana;

Locul 2: Grădinița cu Program normal Trip Băi, comuna Bixad, reprezentată de copiii Grigoruț Maria Luiza și Lățcan Maria Alexandra, coordonați de educatoarea Grigoruț Sofia;

Locul 3: GPP nr. 7 Satu Mare, reprezentată de copiii Ardelean Vlad și Corodan Rareș, sub îndrumarea educatoarelor Sabău Mirela și Văleanu Gabriela.

Toți participanții au primit diplome și premii din partea organizatorilor și au fost felicitați pentru implicarea de care au dat dovadă atât cei mici, cât și cadrele didactice care i-au pregătit pe copii pentru a fi participanți responsabili la traficul rutier, adevărate exemple pentru cei de vârsta lor și nu numai.

Premierea a fost urmată de o surpriză oferită tuturor de Caravana Anima, agent Lulu, oferind participanților o reprezentație a spectacolului Pieton pe strada copilăriei, spre bucuria tuturor celor prezenți.

Concursul, aflat în acest an la a 8-a ediție, este inițiat și organizat de doamna Cupșa Anuca, director al Grădiniței 14 Mai din Satu Mare, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Inspectoratul Școlar Județean.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente