sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareConducerea C.J. declară că zapada nu îi va lua prin surprindere

Conducerea C.J. declară că zapada nu îi va lua prin surprindere

Conducerea Consiliului Județean dă asigurări că au fost încheiate contracte pentru deszăpezire a drumurilor județene și că iarna nu ne va lua prin suprindere. Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea CJ face câteva precizări în acest sens.

”Județul Satu Mare-Consiliul Județean, în urma derulării procedurii de achiziție publică prin licitație deschisă „Întreținere curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene (noiembrie 2014 – martie 2018) ” a încheiat patru acorduri-cadru de servicii pe zonele Carei-Tășnad, Supur, Satu Mare și Oaș cu durata acordurilor cadru de 41 luni până la data de 31 martie 2019. În baza acestor acorduri-cadru se încheie contracte subsecvente aferente lunilor de iarnă.

Acordurile–cadru împreună cu contractele subsecvente pot fi consultate pe site-ul Consiliului Județean Satu Mare ( www. cjsm.ro/Activitate/ Drumuri).

Pentru buna desfășurare a circulației rutiere pe drumurile județene în condiții de siguranță în timpul iernii, asigurăm locuitorii județului Satu Mare că sunt încheiate contractele pentru deszăpezirea acestor drumuri”, se arată în documentul citat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente