joi, februarie 29, 2024
AcasăLocaleConducerea PDL vrea sa puna capat scandalului de la Mediesu Aurit

Conducerea PDL vrea sa puna capat scandalului de la Mediesu Aurit

Astăzi, 13 august, la sediul PDL Satu Mare a avul loc o conferința de presă susținută de:  președintele Organizației Județene a PDL Satu Mare, Petre Mureșan, președintele Organizației de Tineret a partidului, avocatul Adrian Cozma, vicepreședintele PDL și fostul primar al comunei Medieșu Aurit, Gheorghe Robaș

În cadrul acestei intâlniri pedeliștii l-au acuzat pe primarul USL, Silviu Zetea de la Medieșu Aurit de încălcarea legii în vederea asigurării unei majorități confortabile USL în cadrul Consiliului Local.

Petre Mureșan a catalogat ca fiind acuzații grave declarațiile făcute de către primarul Zeztea în cadrul unei ședințe publice organizate duminică, 11 august, la adresa celor doi consilieri democrat-liberali care au mai rămas în Consiliul local din Medieșu Aurit. Potrivit liderilor PDL, Silviu Zetea împreună cu consilierii USL a dezinformat și continuă să dezinformeze populația comunei spunând că cei doi consilieri democrat-liberali se opun proiectelor de interes local. „Prin astfel de manifestări, primarul împreună cu grupul de consilieri USL dorește să-și ascundă incompetența și incapacitatea de a realiza promisiunile făcute în campania electorală”, a declarat Mureșan.

Adrian Cozma a declarat că cei doi „consilieri trădători”, Nicolae Bancea și Gheorghe Șuteu au fost validați deși între timp au fost excluși din PDL înainte de constituirea actualului legislativ. Potrivit legii consilierii excluși din partidul care i-a promovat își pierd mandatului ceea ce nu s-a întâmplat cu cei doi „consilieri trădători” de la Medieși în ciuda faptului că, conducerea PDL a cerut în mai multe rânduri demiterea acestora și din Consiliul Local.

Cozma a făcut referire și la acea petiție înaintată Instituției Prefectului care a efectuat controale la Medieșu Aurit dispunând încetarea mandatelor celor doi consiliei ceea ce nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi. Pentru luarea unei asemenea decizii este nevoie însă și de votul consilierilor locali care au amânat de mai multe ori acest proiect de hotărâre.

Conducerea PDL se va adresa instanței pentru a pune odată pentru totdeauna capăt scandalului din cadrul Consiliului Local de la Medieș.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente