Acasă Locale Stiri Satu Mare Conflict spontan la Călinești Oaș

Conflict spontan la Călinești Oaș

Aseară polițiștii Secției Gherța Mică au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic despre faptul că în fața locuinței sale a avut loc un scandal .

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că 2 tineri de 18 și respectiv 28 de ani au pătruns în locuința reclamantului între cei 3 pe fondul unor neînțelegeri intervenind un conflict spontan în timpul căruia reclamantul ar fi fost amenințat cu acte de violență, apoi ar fi fost lovit cu un obiect contondent,  o țeavă în zona capului. În timpul incidentului a sosit la domiciliul reclamantului și fratele său astfel că persoanele implicate și-au aplicat reciproc lovituri și și-au distrus autoturismele cu care s-au deplasat până la domiciliul reclamantului,  spărgându-le parbrizele  și geamurile laterale.

Bărbații  implicați în incident sunt cercetați în stare de libertate, între aceștia existând o stare conflictuală mai veche.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, distrugere și lovire sau alte violențe.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente