29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăPoliticaLocalConsilier județean: ”Consiliul Județean prin conducerea lui, din nou, a reușit să...

Consilier județean: ”Consiliul Județean prin conducerea lui, din nou, a reușit să ne facă de rușine”

Incident rușinos în Turul României, pe raza județului Satu Mare. Din cauza porținunilor de drum aflate în lucru (decapate), mai mulți sportivi au căzut de pe biciclete, accidentându-se. Incidentele rușinoase au avut loc în zona Ambud – Petin, județul Satu Mare.

Consilierul județean Dorin Bartok, este de părere că în urma incidentelor care au fost televizate de Eurosport și vizualizate de milioane de telespectatori, Consdiliul Județean Satu Mare, prin conducerea sa, a demonstrat cât de neputincioși suntem.

Lipsă totală de viziune, pentru că se știa că pe acolo va trece cicrcuitul și acest aspect trebuia rezolvat din timp, iar dacă nu era posbil acest lucru se putea interveni cu mutarea cicrcuitului în altă parte, unde avem de arătat ceva întregii lumi. (…) Cu firmele de casă acel drum se putea repara până la startul competiției”,a spus consilierul județean, Dorin Bartok.

Consilierul este de părere că evenimentul se putea bucura de o mai mare mediatizare.

Consiliul Județean prin conducerea lui, din nou, a reușit să ne facă de rușine. Vom apărea din nou la știri cu lucruri negative, așa cum suntem obișnuiți de câțiva ani buni încoace”, a conchis consilierul PNL, Dorin Bartok.

”Poate ar trebui să se organizeze astfel de competiții mai des prin unele zone ale României, așa măcar autoritățile se capacitează”, au fost de părere și comentatorii.

Reamintim că în perioada 6 – 11 septembrie 2022, are loc Turul României care a pornit, în premieră, din municipiul Satu Mare.

La competiție s-au înscris 130 de cicliști profesioniști din țări precum precum Spania, Columbia, China, Irlanda, Polonia, Cehia, Italia, Austria, Germania, Olanda, Noua Zeelandă, SUA sau Bulgaria, care vor concura atât pentru puncte UCI, cât și pentru premiile în valoare totală de peste 26.000 de euro, acordate atât celor care punctează în clasamente, cât și celor care trec primii linia de sosire.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente