29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăsusConstantin: "USL adevărat, cel care trăiește" și-a găsit un candidat la Președinție...

Constantin: „USL adevărat, cel care trăiește” și-a găsit un candidat la Președinție care știe să lupte

Liderul PC Daniel Constantin a spus, vineri, la mitingul electoral PSD-UNPR-PC din Capitală, că, la fel ca în povestea cu corbul păcălit de vulpe, liderul PNL Crin Antonescu s-a lăsat atras de Traian Băsescu și i-a scăpat mandatul de președinte al României, iar acum îl vrea înapoi, dar nu se poate.

„Cei care au votat USL în 2012 au nevoie de un președinte pe măsură. Din păcate pentru el și din fericire pentru România, acel președinte nu va fi Crin Antonescu, Crin Antonescu nu a mers alături de noi până la capăt, s-a lăsat atras de alte persoane, a fost între mine și Victor Ponta și acumeste între Traian Băsescu și Elena Udrea. Acum 6 luni de zile Crin Antonescu avea totul, era copreședinte al USL și era candidatul nostru pentru Președinția României, era precum corbul din povestea celebră, cocoțat pe cel mai înalt arbore numit USL și avea în pliscul său mandatul de președinte al României, nimeni și nimic nu putea să ajungă la înălțimea domniei sale până când a venit vulpea cea șireată de la Cotroceni și a spus corbului: corbule, ești atât de înalt încât nu mai ai nevoie de USL ca să câștigi funcția de președinte al României și corbul, tare în plisc, dar cu mintea înceată, s-a lăsat păcălit de Traian Băsescu, a părăsit USL și i-a scăpat mandatul de președinte. Astăzi îl vrea înapoi, dar cred că este prea târziu. Este ca în altă poveste cu Păcală, a plecat cu o avere și a rămas astăzi cu o pungă goală în mână, iar Păcală nu va ajunge președinte al României”, le-a spus Constantin participanților la mitingul electoral al Alianței PSD-UNPR-PC, organizat în Sectorul 4.

Constantin a adăugat că „USL adevărat, cel care trăiește” și-a găsit un candidat pentru funcția de președinte, „care știe să lupte și să câștige, care știe să-și folosească și mintea nu numai gura”, iar acel candidat este Victor Ponta.

Mitingul Electoral al Alianței PSD-UNPR-PC a avut loc în Parcul „Orășelul copiilor”, din Sectorul 4, printre participanți numărându-se președintele PSD, premierul Victor Ponta, președintele executiv al PSD Liviu Dragnea, primarul Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, candidați PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare și parlamentare parțiale.

1 COMENTARIU

  1. ipocritu,ajuns pe usa din dos partid parlamentar,oportunist…cica vorbeste de usl dar ce cauta atunci la cinducere udmr ca nu era in usl???
    asta ne ia de prosti in loc sa ne ia saracia…mai usor cu bautura baiete ca iti joaca feste si vezi numai udmr in loc de pnl

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente