29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleConstructorul va achita reabilitarea fântânii arteziane, iar apoi își va recupera prejudiciul...

Constructorul va achita reabilitarea fântânii arteziane, iar apoi își va recupera prejudiciul de la cei responsabili

În urma incidentului petrecut în Piața 25 Octombrie la noua fântână arteziană, au rezultat pagube de aproximativ 60.000 de euro și totodată o întârziere de două luni la lucrările de reabilitare a Centrului Nou.

Primarul Kereskneyi Gabor a precizat că pagubele vor fi achitate de constructor care a asigurat lucrările cu o sumă care depășește cu mult paguba produsă, și că cel mai probabil constructorul îi va tragere la răspundere pe cei vinovați de producerea acestui incident.

„În ce privește plățile, atât executantul cât și acei angajați ai instituțiilor implicate, au asigurare. Executantul are asigurare de 500.000 euro, îndestulător, paguba fiind de 50-60 mii de euro. Bănuiesc ca asiguratorul va plăti această pagubă, urmând să se îndrepte împotriva persoanelor care au fost protagoniști ai acestui eveniment. Ce este sigur, pe noi, ca primărie nu ne va costa bani în plus. Mă deranjează decalajul care va fi de minim 2 luni, pentru că toată lumea așteaptă inaugurarea acestei locații, unde fântână va fi punct principal de atracție.”, a afirmat edilul sătmărean.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente