29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusContribuabilii trebuie sa transmita pana maine mai multe raportari catre Fisc

Contribuabilii trebuie sa transmita pana maine mai multe raportari catre Fisc

Maine este ultima zi in care contribuabilii trebuie sa trimita Fiscului mai multe raportari pentru luna precedenta. In plus, acestia trebuie sa depuna o declaratie pentru introducerile intracomunitare si pentru expedierile intracomunitare de bunuri.  

Situatia eliberarilor pentru consum de tigarete/tigari si tigari de foi in luna … anul … Formularul anexa 31^1.  Se depune de antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati sau importatorii autorizati pentru produse din grupa tutunului prelucrat

Situatia eliberarilor pentru consum de tutun fin taiat, destinat rularii in tigarete/alte tutunuri de fumat in luna … anul … Formularul anexa 31^2.  Se depune de antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati sau importatorii autorizati pentru produse din grupa tutunului prelucrat.

Situatia centralizatoare privind achizitiile/utilizarile de produse accizabile si livrarile de produse finite rezultate in luna ….anul ….  si pentru luna precendenta, Formularul anexa nr. 35.  Se depune de operatorii economici care detin autorizatii de utilizator final, pentru produse energetice, pentru alcoolul etilic si produse alcoolice.

Situatia centralizatoare privind achizitiile si livrarile de produse accizabile pentru luna precendenta, Formularul anexa nr. 47.  Se depune de catre destinatarii inregistrati si reprezentantii fiscali pentru achizitiile si livrarile intracomunitare de produse accizabile.

Situatia privind operatiunile desfasurate in antrepozitul fiscal de productie pentru luna precendenta, Formularul anexa nr. 48.1-48.5. Se depune de antrepozitarii autorizati pentru productie produse accizabile.

Situatia privind operatiunile desfasurate in antrepozitul fiscal de depozitare pentru luna precendenta, Formularul anexa nr. 49.  Se depune de antrepozitarii autorizati pentru depozitare produse accizabile.

Jurnalele privind livrarile de combustibil destinat utilizarii exclusiv pentru aviatie, Formularul anexa nr. 52.1 sau navigatie Formularul anexa nr. 52.2, luna precendenta.  Se depune de antrepozitarii autorizati pentru productie/depozitare.

Jurnalele privind achizitiile/livrarile de combustibil destinat utilizarii exclusiv pentru aviatie, Formularul anexa 53.1 sau navigatie Formularul anexa 53.2, pentru luna precendenta.  Se depune de antrepozitarii autorizati pentru depozitare

Situatia privind privind livrarile de produse accizabile in luna … anul …  pentru luna precendenta, Formularul anexa nr. 55.1.  Se depune de operatorii economici care detin autorizatii de expeditor inregistrat.

Evidenta achizitionarii, utilizarii si returnarii marcajelor pentru luna precendenta, Formularul anexa nr. 57. Se depunde de antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati si importatorii autorizati de produse supuse marcarii.

Atentie! Desi nu este declaratie fiscala, AvocatNet.ro va reaminteste ca, pana pe 15 aprilie , trebuie depusadeclaratia INTRASTAT , al carei prag valoric este de 500.000 de lei pentru introducerile intracomunitare de bunuri si de 900.000 de lei pentru expedierile intracomunitare de bunuri.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente