sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusPolițiștii au prins autorii unor furturi comise în luna martie

Polițiștii au prins autorii unor furturi comise în luna martie

3 minori cu vârste cuprinse între 14-16 ani au comis furturi pe raza localității Lechința.
Polițișii au reușit în cursul zilei de ieri identificarea și prinderea autorilor unor furturi comise în luna martie . Cei 3 au sustras din locuința unei femei băuturi alcoolice și produse alimentare în valoare de 600 lei, pătrunzând în locuință prin spargerea geamului termopan de la ușa de acces cu un ciocan.
De asemenea la sfârșitul lunii martie aceștia au au pătruns în locuința unui bărbat forțând geamul de la baia imobilului , de unde au sustras scule în valoare de 2200 lei.
Polițiștii au desfășurat activități specific pentru depistarea autorilor, activități care ieri s-au concretizat în identificarea și prinderea acestora. Cei 3 sunt cercetați în stare de libertate pentru furt calificat. Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea întregii activități infracționale.
Ieri dimineață polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre faptul că o femeie , , a sustras mai multe produse din incinta unui magazin situat pe bulevardul Cloșca din municipiu.Oamenii legii au identificat persoana, Eniko M, de 43 de ani, din Satu Mare și i-au întocmit femeii dosar penal.

3 COMENTARII

  1. asa ii monica,sa stii ca asa e din pacate si mie mi s-au furat bani si nu s-a luat nicio masura.daca nu faci scandal nu rezolvi nimic.

  2. nu mai e politia romana asa de rapida.doar burtosi si grasani au ramas care au impresia ca stiu totul dupa noile reglementari apoi nu invata nimic si se dau mari ca is politisti, si nu pot alerga nici macar dupa infractori.

  3. DE AR FI ATAT DE PROMTI SI INTERESATI DE MESERIA PE CARE O FAC INTOTDEAUNA NU DOAR CATEODATA AR FI MINUNAT!!!

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente