Acasă Locale Stiri Satu Mare Copiii Centrului Multifuncțional ALTER EGO Satu Mare au fost gazdele jandarmilor sătmăreni

Copiii Centrului Multifuncțional ALTER EGO Satu Mare au fost gazdele jandarmilor sătmăreni

descărcareJandarmii sătmăreni au desfășurat, joi, 25 februarie a.c, activități preventiv informative la Centrul Multifuncțional ALTER EGO din cadrul SPAS Satu Mare.

Personalul acestui centru, împreună cu coordonatorul Monica Popescu și directorul SPAS Satu Mare, doamna Doina Văsuț au oferit copiilor o surpriză, invitând Jandarmeria să prezinte aspecte teoretice și practice legate de misiunile Jandarmeriei.

Pe lângă misiunile Jandarmeriei, invitații au arătat copiilor cum să se comporte în societate, cum să adopte o conduită civilizată.

Totodată, celor prezenți le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să evite formele de violență și modul corect de acțiune în cazul în care sunt martori sau chiar victimele unor comportamente agresive. Au fost trecute în revistă efectele violenței pe termen scurt și mediu, copiii fiind încurajați să aibă un comportament proactiv.

Elevii au ascultat cu interes expunerile făcute de cpt. Lucuț Camelia și plt. adj. șef Cîmpianu Bujor, iar după prezentarea aspectelor teoretice, le-au adresat numeroase întrebări jandarmilor.

Jandarmii au oferit copiilor și cadrelor didactice diferite materiale informative.

Copiii Centrului Multifuncțional ALTER EGO au fost foarte încântați de activitățile desfășurate împreună cu jandarmii, le-au mulțumit și i-au invitat să revină.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente